۱۹۰۴۳۵
۲۱ نظر
۷۸۳۰
۲۱ نظر
۷۸۳۰
پ

برترين دانشمند و جراح مغز و اعصاب جهان

در سالي که گذشت دانشمندان و پژوهشگران ايراني در بسياري از بخش هاي علوم و پزشکي توانستند خبرساز شوند.

روزنامه خراسان: در سالي که گذشت دانشمندان و پژوهشگران ايراني در بسياري از بخش هاي علوم و پزشکي توانستند خبرساز شوند.

بخشي از اين دانشمندان در داخل کشور مشغول به تحقيق و کار علمي بوده و هستند و بخش ديگري با نام ايران اما در کيلومترها دورتر از کشور موفق به افتخار آفريني شدند، که هر دو گروه مايه مباهات همه ما هستند. در نوروز قصد داريم مروري داشته باشيم بر اين افتخار آفريني ها. پس با ما همراه باشيد.

سال گذشته آکادمي بين‌المللي جراحان مغز و اعصاب، پروفسور مجيد سميعي را برنده جايزه برترين دانشمند و جراح مغز و اعصاب جهان در سال ۲۰۱۴ دانست. اين جايزه همه ساله از سوي آکادمي بين‌المللي جراحان مغز و اعصاب به يکي از پزشکان اين رشته اهدا مي‌شود.

براي آشنايي بيشتر با اين دانشمند فرهيخته و افتخارات علمي و تخصصي ايشان ادامه مطلب را بخوانيد.

چه شد که مجيد سميعي، پروفسور شد؟

مجيد سميعي درتاريخ ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در شهر تهران و در خانواده اي فرهيخته چشم به جهان گشودند.ايشان پس از اتمام تحصيلات دوره دبيرستان در ايران راهي کشور آلمان شدند و در دانشگاه ماينتز در رشته پزشکي مشغول به ادامه تحصيل گرديدند. نظر به موفقيتهاي علمي ايشان در دوران تحصيلات پزشکي و کسب عاليترين نمرات ممکن در امتحانات پايان دوره پزشکي، جايزه ويژه وزارت علوم ايران براي برترين دانشجويان ايراني مقيم اروپا به ايشان تعلق گرفت. پس از فراغت از تحصيل در رشته پزشکي و همچنين اتمام تحصيلات ثانوي در بيولوژي، ايشان تحصيلات تخصصي خود در رشته جراحي مغز و اعصاب را در دانشگاه ماينتزآغازنمودند و در سال ۱۹۷۰ موفق به دريافت مدرک بورد تخصصي اين رشته از کشور آلمان شدند.

در آوريل ۱۹۷۰ و تنها در سن ۳۲ سالگي ايشان موفق به دريافت عنوان دانشياري در رشته جراحي مغز و اعصاب گرديدند و فعاليت خويش را بعنوان معاون دپارتمان جراحي مغز و اعصاب دانشگاه ماينتز ادامه دادند. يکسال بعد و در سال ۱۹۷۱ ايشان موفق به دريافت عنوان استادي (پروفسور) در رشته جراحي مغز و اعصاب گرديدند. در اين سال پيشنهاد عنوان استادي و رياست دپارتمان رشته جراحي مغز و اعصاب دردانشگاه ملي ايران (دانشگاه شهيد بهشتي کنوني) به ايشان داده شد. ليکن ايشان جهت ادامه فعاليت علمي خود در دانشگاه ماينتز از پذيرش اين سمت مهم امتناع نمودند.

در سال ۱۹۷۷ ايشان رياست دپارتمان جراحي مغز و اعصاب در بيمارستان نورداشتات در هانوفر آلمان را پذيرفتند، سمتي که ايشان تا سال ۲۰۰۳ عهده دار آن بودند. پس از چندين پيشنهاد براي رياست دپارتمان هاي جراحي مغز و اعصاب از طرف دانشگاههاي لايدن هلند و ماينتز آلمان ، ايشان در نهايت سمت استادي جراحي مغز و اعصاب دانشگاه پزشکي هانوفر (MHH) را در سال ۱۹۸۸ پذيرفتند. از سال ۱۹۹۶ ايشان رياست هر دو دپارتمان جراحي مغز و اعصاب در بيمارستان نورداشتات و دانشگاه پزشکي هانوفر را عهده دار شدند. در سال ۲۰۰۰ پروفسور سميعي موسسه بين المللي علوم اعصاب را در هانوفر بنيان نهادند و رياست آنرا برعهده گرفتند.

در سال ۲۰۰۳ ايشان بازنشستگي خود از رياست دپارتمانهاي جراحي مغز اعصاب در بيمارستان نورد اشتات و دانشگاه پزشکي هانوفر را اعلام نموده و خود را وقف توسعه موسسه بين المللي علوم اعصاب نمودند. در سال ۲۰۰۴ پروفسور سميعي همچنين رياست موسسه بين المللي علوم اعصاب چين واقع در دانشگاه پزشکي پايتخت (Capital Medical University) در پکن را نيز تقبل نمودند. در سال ۲۰۱۰ ساخت موسسه بين المللي علوم اعصاب ايران در تهران برنامه ريزي و عمليات ساختماني آن آغاز گرديد. پروفسور مجيد سميعي بيانگذار و رئيس موسسه بين المللي علوم اعصاب ايران ميباشند که در آينده نزديک راه اندازي خواهد شد.

اهتمام پروفسور سميعي به آموزش و پيشبرد رشته جراحي مغز و اعصاب يکي از جنبه هاي بسيارمهم و برجسته در فعاليتهاي علمي ايشان مي باشد. ايشان از آغاز فعاليتشان بعنوان پروفسور جراحي مغز و اعصاب، کوشش وتوجه ويژه اي به آموزش جراحان مغز و اعصاب درسراسر جهان داشتند. ايشان از سال ۱۹۷۱ دوره هاي منظم سالانه يا دوسالانه آموزش جراحي ميکروسکوپي مغز و اعصاب (ميکرونوروسرجري) را در دانشگاه ماينتز برگزار مي نمودند.

پروفسور مجيد سميعي همچنين در سال ۱۹۷۹ نخستين دوره آموزشي جراحي قاعده جمجمه در جهان را در هانوفر پايه گذاري نمودند. علاوه بر دوره هاي منظمي که ايشان در آلمان برگزار مي نمودند، دوره هاي آموزشي مشابه ديگري نيز درساير کشورها در سراسر جهان جهت ارتقاي دانش جراحان مغز و اعصاب توسط ايشان پايه گذاري و برگزار گرديد. در سال ۲۰۰۴ ايشان بعنوان رئيس موسسه بين المللي علوم اعصاب چين دوره بين المللي سالانه جراحي مغز و اعصاب باليني را سازماندهي وبنيانگذاري نمودند.

در سال ۲۰۰۴ سازمان تامين اجتماعي ايران رياست دپارتمان جراحي مغز و اعصاب بيمارستان ميلاد تهران را به پروفسور مجيد سميعي پيشنهاد نمودند.ازآن پس وبه رهبري ايشان، دوره هاي آموزشي منسجم و جامعي براي کارکنان دپارتمان برنامه ريزي و اجرا گرديد که نتيجه آن تبديل اين دپارتمان به يکي از توسعه يافته ترين و پيشرفته ترين مراکز جراحي مغز واعصاب بوده است. از سال ۲۰۰۶ پروفسور سميعي سمپوزيوم بين المللي جراحي مغز و اعصاب را بطور مستمردر تهران و به رهبري خود بنياد نهادند.

پروفسور مجيد سميعي رياست و عضويت در گروه بنيانگذاري بسياري از جوامع و موسسات بين المللي را بر عهده داشته اند. پروفسور سميعي در طي دوران زندگي علمي خويش مقامهاي علمي بسياري را در قالب استادي افتخاري، دکتراي افتخاري و استاد ميهمان ازدانشگاههاي سراسر جهان کسب نموده اند. ايشان همچنين سخنراني هاي افتخاري و سخنراني هاي يادبود بسياري نيز ايراد نموده اند.

ايشان عضويت افتخاري بسياري از آکادميهاي ملي علوم پزشکي وهمچنين جوامع جراحي مغز و اعصاب ملي، بين المللي و قاره اي را دارا مي باشند. ايشان تا کنون جوايز، افتخارات ومدالهاي ارزشمند و گرانبهاي ملي و بين المللي بسياري را کسب کرده اند. ايشان ميهمان افتخاري دربسياري از گردهمايي هاي جراحي مغز و اعصاب بوده اند و به عنوان سخنران ويژه و مدعو، بيش از ۱۰۰۰ سخراني در کنگره هاي بين المللي ايراد نموده اند.

پس از انتخاب پروفسور سميعي به سمتهاي رياست درجامعه جراحي مغز و اعصاب آلمان، جامعه جراحي قاعده جمجمه آلمان، جامعه بين المللي جراحي قاعده جمجمه، گروه بين المللي مطالعات قاعده جمجمه و جامعه جراحي پلاستيک و ترميمي آلمان، ايشان در سالهاي ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۱ به سمت رياست فدراسيون جهاني انجمنهاي جراحي مغز و اعصاب (WFNS) انتخاب گرديدند. در سال ۱۹۹۸ ايشان بنياد فدراسيون جهاني انجمنهاي جراحي مغز و اعصاب (WFNS) را بنيان نهادند. پروفسور سميعي از سال ۲۰۰۱ به عنوان رئيس افتخاري فدراسيون جهاني انجمنهاي جراحي مغز واعصاب (WFNS) و همچنين رئيس بنياد اين مجمع ايفاي نقش نموده اند.

در سال ۲۰۱۱ فدراسيون جهاني انجمنهاي جراحي مغز واعصاProfessor Madjid Samii ب (WFNS) پروفسور سميعي را بعنوان سفيراين فدراسيون درآفريقا منصوب نمود که بنيانگذاري پروژه بسيار مهم "آفريقا ۱۰۰" جهت ارتقاي دانش جراحي مغز واعصاب در سراسر اين قاره از ابتکارات ايشان در اين سمت بوده است.
پروفسور سميعي اديتور، عضو گروه ويراستاري و اديتورافتخاري بسياري از مجلات پزشکي هستند. ايشان تا کنون 17 کتاب در رشته جراحي مغز و اعصاب منتشر نموده اند. کارهاي علمي ايشان همچنين در قالب بيش از 500 مقاله علمي منتشر شده است.

يکي از مهمترين دستاوردهاي مهم پروفسور سميعي، آموزش بيش از 1000 جراح مغز و اعصاب از سراسر جهان مي باشد که اغلب اين جراحان در کشورهاي خود داراي مراتب بالاي علمي ، اجرايي و آموزشي هستند. در سال 2002 دوستان و شاگردان ايشان جامعه بين المللي جراحي مغز و اعصابي به نام "کنگره بين المللي جراحان مغز و اعصاب پروفسور مجيد سميعي (MASCIN)" را بنيان نهادند. اين جامعه سپس به "جامعه بين المللي جراحان مغز و اعصاب پروفسور مجيد سميعي (MASSIN)" تغيير نام يافت.

در سال 2011 فدراسيون جهاني انجمنهاي جراحي مغز واعصاب (WFNS) در اقدامي بيسابقه، مدال افتخار اين فدراسيون به همراه جايزه 10000 يورويي خود که هر دو سال يکبار به برجسته ترين جراحان مغز و اعصاب از سراسر جهان اهدا خواهد شد را به افتخار پروفسور مجيد سميعي "مدال افتخار مجيد سميعي (Madjid Samii Medal of Honor)" نامگذاري نمود. نخستين جايزه و مدال افتخار مجيد سميعي در سال 2011 در کشور برزيل و همزما ن با برگزاري مجمع اين فدراسيون به پروفسور Maurice Choux از کشور فرانسه و استاد دانشگاه مارسي اهدا شد.

پروفسور مجيد سميعي در سال 1961 با مهشيد سميعي ازدواج نمودند و داراي دو فرزند مي باشند. دختر ايشان اميره سميعي در رشته اقتصاد تحصيل نمودند و پسر ايشان پروفسور امير سميعي ، پروفسور مشهور جراحي مغز و اعصاب و معاون مرکز جراحي مغز و اعصاب در موسسه بين المللي علوم اعصاب هانوفر مي باشند.

پروفسور سميعي تاکنون حدود 8 هزار بار عمل جراحي را در قاعده جمجمه انجام داده‌ است. همچنين او مجموعه ادبيات علمي خود را تاکنون در قالب 13 کتاب و بيش از 200 مقاله علمي منتشر کرده که مهم ترين مرجع براي جراحان مغز واعصاب دنيا به شمار مي آيد.
گفتني است پرفسور سميعي هر شش ماه يک بار براي درمان جانبازان به ايران سفر مي کند. ايشان تابحال چندين عمل در تهران داشته اند، که به صورت زنده در سالن سمپوزيوم نمايش داده شده است (براي مثال آذر ماه سال ۱۳۸۶). وي در خصوص اين که مهم ترين اهدافش از آموزش متخصصان ايراني چيست مي گويد: مي خواهم تازه هاي پزشکي در زمينه مغز و اعصاب هر چه سريع تر به کشور عزيزم ايران منتقل شود.

رمز موفقيت پروفسور سميعي از زبان خودش

پروفسور سميعي در يک برنامه تلويزيوني پاسخ جالبي به سوال مصاحبه کننده دادند. پاسخي که در عين سادگي، براي دوستداران علم پر از مفهوم است.

سوال اين گونه بود:

پروفسور، خيلي ها دوست دارند بدانند که رمز موفقيت شما چه بود؟ چه شد، که شما به اين جايگاه رسيديد؟

پروفسور سميعي در حاليکه لبخندي بر لب دارد، پاسخ مي‌دهد:

« کار خاصي نکردم... هفت سالم بود که مثل همه به دبستان رفتم... پس از آن به راهنمايي... در پانزده سالگي مثل همه به دبيرستان رفتم... پس از اتمام دبيرستان مانند بسياري از جوانان براي دانشگاه اقدام کردم... وارد دانشگاه شدم... تخصص گرفتم و تصميم گرفتم با توجه به علاقه ام، تمام فکر و ذهنم را به شغل و تخصصم اختصاص بدهم... همين!!! »

جوايز، مدال‌ها و افتخارات پروفسور مجيد سميعي

اهداء نشان افتخار درجه يک دولت فدرال آلمان توسط رئيس جمهور دولت فدرال براي "ارتقاي علمي و عملي جراحي اعصاب و تلاش ويژه جهت همکاري علمي بين المللي در اين حيطه"، مي ۱۹۸۸

جايزه علمي ايالت نيدرزاکسن، ۱۰ اکتبر ۱۹۸۸

جايزه امنيت ترافيک از طرف گارد ترافيک ايالت نيدرزاکسن، ۱۹۹۲

جايزه Rudolf Frey براي دستاوردهاي خارق العاده در زمينه درمان درد، دسامبر ۲۰۰۰

جايزه ويژه سومين کنگره بين المللي قاعده جمجمه، برزيل، ۷ نوامبر ۲۰۰۰

جايزه ويژه جامعه جراحان مغز و اعصاب برزيل، ۱۹ ژوئن ۲۰۰۲

جايزه کالج سلطنتي پزشکان و جراحان کانادا، ۲۰۰۳

جايزه Paul C. Bucy از طرف دانشگاه شيکاگو براي تلاشهاي خارق العاده جهت آموزش جراحي مغز و اعصاب، ايالات متحده آمريکا، ۲۰۰۳

جايزه ابن سينا از طرف جامعه پزشکان و دندانپزشکان ايراني مقيم آلمان، ۲ سپتامبر ۲۰۰۶

جايزه چهره هاي ماندگار در شاخه علمي، تهران، ۱۳ نوامبر ۲۰۰۶

جايزه دوستي کشور چين، پکن، ۱ اکتبر ۲۰۰۷

جايزه INC از طرف انستيتوي جراحي اعصاب کوريتيبا، برزيل، ژوئن ۲۰۰۹

برنده جايزه حلقه لايبنيتز ۲۰۱۳ "Leibniz-Ring award ۲۰۱۳" همراه با جايزه ۱۵۰۰۰ يورويي، هانوور ، آلمان ، ۱۲ نوامبر ۲۰۱۳

جايزه ملي تعهد کيفيت ايران در رشته پزشکي، تهران، ايران، ۲۲ دسامبر ۲۰۱۳

برنده بيست و هفتمين جايزه بين المللي خوارزمي ايران، اهدا شده توسط رئيس جمهور ايران، تهران، ايران، ۲ مارس ۲۰۱۴

جايزه( WIPO Award (World Intellectual Property Organizationبراي بهترين مبتکر، تهران، ايران، ۲ مارس ۲۰۱۴

برنده جايزه "Golden Neuron Award" از طرف آکادمي جهاني جراحي اعصاب (World Academy of Neurological Surgery)، وين، اتريش، ۱۱ اکتبر ۲۰۱۴

جوايز دانشگاهي پروفسور مجيد سميعي

استاد افتخاري دانشکده پزشکي Military Academy، پکي، چين ، ۲۲ سپتامبر ۱۹۸۸

استاد افتخاري دانشکده پزشکي دانشگاه اوروگوئه، ۵ آگوست ۱۹۹۲

استاد افتخاري دانشگاه ملي ، ليما، پرو، ۱۹۹۵

دکتراي افتخاري دانشگاه Pontificia Catholic ريو گرانده دوسول، Porto Alegre، برزيل، ۳۰ مارس ۱۹۹۴

استاد افتخاري دانشگاه Cayetano Heredia پرو، ليما، پرو، ۱۹۹۶

استاد افتخاري دانشگاه Pontificia Universidad Javeriana ، بوگوتا، کلمبيا، ۱۶ مي ۱۹۹۸

استاد افتخاري جراحي اعصاب دانشگاه اسکندريه، مصر ، ۱۹۹۹

استاد (Courtesy Professor) دپارتمان جراحي اعصاب دانشکده پزشکي دانشگاه فلوريدا ، Gainesville، ايالات متحده آمريکا ، ۲۰۰۰

دکتراي افتخاري دانشگاه Antioquia ، مدلين، کلمبيا، ۳ آگوست ۲۰۰۰

استاد افتخاري دانشگاه پزشکي هاربين (Harbin)، چين، ژانويه ۲۰۰۲

استاد افتخاري دانشگاه علوم پزشکي پايتخت (Capital University of Medical Sciences) در پکن، چين، ۲۵ نوامبر ۲۰۰۴

استاد افتخاري دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي ، تهران، ايران، ۲ سپتامبر ۲۰۰۷

استاد افتخاري موسسه بوردنسکو در مسکو، ۱۲ دسامبر ۲۰۰۸

استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران، ايران ، ۲ اکتبر ۲۰۱۱

استاد دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، ايران، ۳ اکتبر ۲۰۱۱

استاد افتخاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد، مشهد، ايران، ۸ اکتبر ۲۰۱۲

استاد افتخاري دانشگاه علوم پزشکي گيلان، رشت، ايران، ۲۷ دسامبر ۲۰۱۲

استاد وابسته دانشگاه آزاد اسلامي، تهران، ايران، ۳ مارس ۲۰۱۴

استاد افتخاري مرکزملي جراحي اعصاب جمهوري قزاقستان، آستانه، قزاقستان ،۲۱ جولاي ۲۰۱۴
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      واقعا باعث افتخار ما ایرانیاست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اینهایی که منفی دادن مریضن یا مشکلی دارن؟

      • HOSSEIN TAGHAVI

        MMNOAM AZ ZHAMAHT SHOMA

    • ardeshir

      راستشو بخواین من زیاد از افرادی مثل ایشون خوشم نمیاد و به نظر من اصلا افتخار نیستن نباید فکر کنیم ما تو ایران یا دنیا فقط و فقط چند تا داریم نه خیلی هم کم نیستند . اقای سمیعی در سال بسیاری از بهترین دانشجویان پزشکی ما رو از کشور خارج می کنند و به المان و امریکا سوق می دهند و این دانشجویان اکثرا به ایران بر نمی گردند. ...... در ضمن مجله ما اصلا جایزه ای به نام جایزه ی برترین جراح مغز و اعصاب به طور یک جایزه ی معتبر ثابت و رسمی نداریم ......شرمنده که این حرفو میزنم ولی ما اگه انیشتین داشتیم چقد گندش میکردیم خدا میدونه

    • ابوالفضل قربانی

      کسی میدونه چطور میشه با ایشون ارتباط بر قرار کرد .من خواهرم مشکل مغزی داره

    • بدون نام

      طرفی که نوشتی دانشجو ها رو میفرسته خارج به این فکر کردی که چون تو ایران 1 شغل پیدا نمیشه 2 هزینه دانشگاه نسبت به کیفیت دانشگاه پایین است بعدم الان به تو بگن برو خارج درس بخون کار کن نمیری میری چون اینجا ادم حسابت نمیکنن متاسفانه

    • بدون نام

      درود بر پرفسور سمیعی افتخار بزرگ جهان اسلام

    • رهگذر

      درود بر پرفیور حسابی افتخار ایران. جهان اسلام دیگه چیه زرت زدین دم اسمش عربا ملخ خورن ما با اونا کاری نداریم

    • رامین از تهران

      سلام خاله بنده درکماهست هوشییاریش 3است مغز وقلبش سالمه اما ورم سر دارد خواهشن جواب درستی بدهید

    • رامین از تهران

      سلام خاله من 4روزه در کما هست هوشیاریش 3 میباشد مغز وقلبش سالمه اما سرش ورم دارد خواهشن جواب بدید

    • رامین از تهران

      سلام خاله من 4روزه در کما هست هوشیاریش 3 میباشد مغز وقلبش سالمه اما سرش ورم دارد خواهشن جواب بدید

    • بدون نام

      جواب سوال من نیومده

    • بدون نام

      خدایی ما ملت جوگیری هستیم در این حدم که میگن نیست ی مدت میگفتن حسابی پیشنهاد نظریه نسبت رو به انیشتین داده

    • مهدی

      چطور باید با اقای پرفسور نوبت بگیریم؟؟؟؟

    • زهرا صمدی

      سلام چطور میتوانم با دکتر ارتباط بر قرار کنم اخه برادر من الان حدود یک هفته هست سر کار از ارتفاع که افتاده ضربه شدیدی که به مغزش وارد شده هم عمل جراحی شده الان با ضریب مغزی حدود پنج همچنان تو کما هست میخواستم ببینم دکتر قبول میکنم ما برادرم رو با امبولانس به تهران منتقل کنیم

    • کوثر

      اگر نابغه یا دانشمندان ایرانی بعدازدرس خواندن درخارج به ایران برمی گشتند ایران خیلی پیشرفت می کرد اما چه کنیم

    • فاطمه

      سلام عذر میخام من مشکل نخاعی دارم و عصب های پاهام مشکل داره و هرروز وضعیت پاهام داره بدتر میشه لطفا اگه کسی ایمیل پروفسور سمیعی رو داره بفرسته برام واینکه کسی میدونه چجوری میشه از ایشون نوبت گرفت ؟خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره کمکم کنید ممنون میشم

    • عرفان

      پرفسور سمیعی در دنیا مطرحه کسی که می گه فایده ای برای کشور نداره از روی جهالت و بی فهمی این حرف و میزنه نمی دونه چی کارها برای بشر کرده وشاگرداش تو کشور به درد می خوره

    • رضا

      سلام عموای من ۳ماه در کما هست مامیخوایم اگر دکتر قبول کند عموم را بیاریم تهران به صورت آورژانسی ممنون

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سلام ادرس دکتر رو شما دارید

    • متین

      این اگه انسان خوبی بود تو کشور خودش خدمت میکرد.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج