کیش اسفناج بدون خمیر
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۹۳۱۱
۱۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۰
۱۸۹۹۶
پيشنهادي كه نمي‌توانيد به سادگي از آن بگذريد
این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و می‌توانید به سلیقه خود انواع سبزیجات، پنیرها و ادویه جات را در آن اضافه یا جایگزین کنید.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
  •   روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  •  سیر: یک عدد، رنده شده
  •   پیاز متوسط: یک عدد، خلالی ریز
  •   قارچ: 100 گرم، ورقه ورقه
  •   اسفناج پخته: 250 گرم، آب گرفته و ساطوری
  •  آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
  •   تخم مرغ: 5 عدد
  •   بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  •  پنیر گودا: 200 گرم، رنده شده
  •  پودر پنیر پارمزان: 30 گرم
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم



روش تهیه

1 - فر را روی 175 درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ظرف پای 20 سانتیمتری را چرب کنید.

2 - روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز، سیر و قارچ را 4، 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و آب قارچ کشیده شود. اسفناج را اضافه کرده و غذا را آنقدر تفت دهید تا آب آن کاملاً تبخیر شود، اما دایم آن را هم بزنید تا نسوزد.

3 - در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، بیکینگ پودر، آرد، پنیرها و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کرده و مراقب باشید، آرد گلوله نشود. مایه اسفناج را که سرد شده است به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مایه کیش را در قالب بریزید.

4 - ظرف کیش را 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و هنگامی که روی آن طلایی و مایه از ظرف جدا شد، آن را از فر خارج کرده و پس از 10 دقیقه از قالب خارج کرده و برش بزنید. برای تزئین می توانید از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
00:46 - 1391/06/13
منظور از کیش ... کیک است دیگر؟؟؟؟؟
پاسخ ها
بدون نام
Netherlands
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۵
نه سارا جون کیش یه نوع پیش غذا یا اردو هستش
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
ممنون ناشناس جون ...
-
01:19 - 1391/06/19
طبخ ماهي با اسفناج رابي زحمت بفرماييد باتشكر
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیان طب - فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
ترجمه زندگی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر لاجوردی_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
تدبیرکالا_فوتر