۱۹۳۱۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

يك اثر هنری از ملوان زبل: رول ژامبون و اسفناج

یک پیش غذا، میان وعده و غذای رژیمی بی‌نظیر برای کسانی که اسفناج را فقط بلدند به صورت بورانی استفاده کنند. تجربه این ترکیب جدید اسفناج و لبنیات لذت‌بخش خواهد بود. به جای هله‌هوله و خوراکی‌های قندی و بی‌خاصیت این رول را به عنوان تغذیه کودکان در مدرسه به آنها بدهید تا به جای سوءهاضمه، گردن کلفت شوند!!!

يك اثر هنری از ملوان زبل: رول ژامبون و اسفناج

يك اثر هنری از ملوان زبل: رول ژامبون و اسفناج

برترین ها:

مواد لازم برای 12 رول
  • اسفناج پخته: ۲۰۰ گرم
  • ژامبون مرغ: ۶ ورق
  • پنیر خامه ای: ۱۵۰ گرم
  • سس مایونز: ۱۰۰ گرم
  • برگ کرفس: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری پیازچه: ۲ عدد، ساطوری
  • فلفل سیاه: به میزان لازم


روش تهیه:

۱ - اسفناج را با دست بچلانید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس ساطوری کنید.

۲ - در یک کاسه، اسفناج، پنیر خامه ای، برگ کرفس و پیازچه را مخلوط کنید و فلفل بپاشید. به دلیل استفاده از ژامبون و پنیر خامه ای، نمک توصیه نمی شود.

۳ - یک کاغذ روغنی را روی میز کار پهن کرده و کمی چرب کنید. مایه اسفناج را با کاردک یا چاقوی پهن به ضخامت ۲ سانتیمتر روی آن پهن کنید.

۴ - سس مایونز را روی مایه اسفناج ریخته و به آرامی آن را پهن کنید تا به لایه زیرین فشار نیاید.

۵ - ورقه های ژامبون را روی مایونز قرار دهید، سپس کاغذ روغنی را از یک سمت به آرامی بلند کرده و ا سفناج و ژامبون را رول کنید. هنگامی که به انتهای رول رسیدید، کاغذ را دور آن بسته و ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شده و ببندد. کاغذ دور رول را باز کرده و برش بزنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج