طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور
۱۹۳۳۱۶
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۶
۴۴۷۱۷
ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.
سایت بریونی:

مواد لازم:

  • تخم مرغ     3     عدد     
  • آرد     2     لیوان     
  • کره     30     گرم     
  • روغن مایع     1/2     لیوان     
  • بیکینگ پودر     1     قاشق چای خوری     
  • شیره انگور     1     لیوان     
  • گردو     1     لیوان     خرد شده
  • ارده     1/2     لیوان     
  • وانیل     1/4     قاشق چای خوری 
  
طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

طرز تهیه:


1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

2. شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

3. مواد را در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 - 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه - 1 ساعت قرار می‌دهیم.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:43 - 1394/07/26
من درست کردم این کیکو ولی اصلا پف نکرده علتش چیه؟ دقیقا طبق همین دستور درس کردم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج