۱۹۵۷۹۹
۸ نظر
۵۰۰۳
۸ نظر
۵۰۰۳
پ

میانگین سن ازدواج مردان و زنان در ایران

مدیرکل اطلاعات آمار و جمعیت و مهاجرت سازمان ثبت احوال ضمن تحلیل آمار ازدواج در کشور، از افزایش میانگین سنی ازدواج و همچنین تاخیر در ازدواج جوانان خبر داد.

خبرگزاری مهر: مدیرکل اطلاعات آمار و جمعیت و مهاجرت سازمان ثبت احوال ضمن تحلیل آمار ازدواج در کشور، از افزایش میانگین سنی ازدواج و همچنین تاخیر در ازدواج جوانان خبر داد.

علی اکبر محزون به تحلیل آمار وقایع حیاتی ازدواج پرداخت و گفت: بر اساس تحلیل و بررسی های صورت گرفته در سال گذشته ۷۲۴ هزار و ۳۴۵ مورد واقعه ازدواج رخ داد که از این تعداد ۶۰۷ هزار و ۴۱۰ مورد در مناطق شهری و ۱۱۶ هزار و ۹۳۵ مورد در نقاط روستایی رخ داده است.

وی به تحلیل آمار ازدواج های انجام شده در ماه و شبانه روز پرداخت و گفت: اطلاعات موجود نشان می دهد که در هر ماه ۶۰ هزار و ۳۶۲ واقعه ازدواج و در هر شبانه روز هزار و ۹۸۵ مورد و در هر ساعت نیز ۸۳ واقعه ازدواج به ثبت رسیده است.

مدیرکل اطلاعات آمار و جمعیت ثبت احوال به مقایسه این آمارها نسبت به سال قبل اشاره کرد و اظهار داشت: آمارها کاهش منفی ۶.۵ درصدی را نشان می دهد که البته از سال ۹۰ شاهد رشد منفی ازدواج در کشور بوده ایم. به طوری که در سال ۹۰ منفی ۱.۹ درصد در سال ۹۱ منفی ۵.۱ درصد و در سال ۹۲ نیز با کاهش منفی ۶.۷ درصدی مواجه بوده ایم.

محزون به استان هایی که بیشترین نرخ ثبت ازدواج را داشته اند اشاره کرد و گفت: استان های کردستان با ۱۲.۵ درصد، اردبیل با ۱۲.۳ درصد و زنجان با ۱۱.۸ درصد بیشترین ثبت ازدواج را داشته اند و از سوی دیگر استان های البرز با ۶.۹، تهران با ۷ و کرمان با ۷.۷ درصد کمترین نرخ ثبت ازدواج را به خود اختصاص داده است.

به گفته وی، این آمارها به ازای هر ۱۰۰۰ ازدواج به ثبت رسیده است.

محزون گفت: نرخ ازدواج به ازای هر هزار نفر در سال ۹۲، ۱۰.۱ درصد بوده که در سال گذشته به ۹.۳ درصد کاهش پیدا کرده است.

این مقام مسئول در سازمان ثبت احوال در مورد گروه سنی ازدواج مردان نیز گفت: بیشترین گروه سنی مردان ۲۵ تا ۲۹ سال ثبت شده است بطوریکه ۲۶۷ هزار و ۴۱۶ مورد ازدواج مردان در این سن به ثبت رسیده که معادل ۳۶.۹ درصد کل ازدواج ها می شود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین ازدواج گروه سنی زنان ۲۰ تا ۲۴ سال نیز به ثبت رسیده است گفت: ۲۲۵ هزار و ۹۲۳ واقعه ازدواج زنان در این گروه سنی نیز ثبت شده که معادل ۳۱.۲ درصد کل ازدواج ها را شامل می شود.

محزون اظهار داشت: ترکیب ازدواج مردان ۲۰ تا ۲۴ سال با زنان ۱۵ تا ۱۹ سال بیشترین ترکیب ازدواج های انجام شده با ۱۴ هزار و ۴۶۱ مورد بوده که معادل ۱۵.۸ درصد کل ازدواج ها را شامل می شود.

مدیرکل اطلاعات آمار و جمعیت ثبت احوال گفت: میانگین سنی ازدواج مردان ۲۸.۱ و زنان ۲۳.۵ بوده که مردان ۲۷.۸ و زنان ۲۳.۱ نسبت به سال قبل آن افزایش داشته است.

وی به تاخیر ازدواج بالای سن متعارف زنان و مردان نیز اشاره کرد و گفت: ۱۰.۴ درصد ازدواج های مردان بالای سن متعارف ازدواج انجام شده که نسبت به سال قبل (۹.۴) افزایش داشته و همچنین سن متعارف ازدواج زنان نیز نسبت به سال قبل آن که ۱۲.۵ درصد بوده به ۱۴.۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

به گفته محزون، در مجموع تحلیل های انجام شده نشان می دهد که هم میانگین سنی و هم تاخیر ازدواج بالای سن متعارف نسبت به سال قبل آن از افزایش برخوردار بوده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • amin

      به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟ گرونی.بیکاری.اقتصاد ضعیف.و...

      پاسخ ها

      • amir

        اینجا کسی کاری به دلیل نداره !...فقط آمار میدن

    • بدون نام

      امان از گرونی بیکاری

      پاسخ ها

      • جواد

        من نیاز شدید دارم زن بگیرم مجردی زندگی میکنم تک و تنها 25 سالمه اما خب کار ندارم اگر هم باشه 2 ماه هست 3 ماه دیگه بیکارم
        کمتر کسی میتونه زیر سی سال ازدواج کنه مگه اینکه چشم بسته زن بگیره

    • بدون نام

      مشکل اصلی
      1.سربازی
      2.بیکاری

      بقیه چیزایی که میگن در حاشیه این دوتاست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        همون بیکاری
        بیکاری و باز هم بیکاری
        سربازی مشکل نیس که

    • saeid

      مبارک ه ایشالله-فرزند کمتر زندگی بهتر...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله فرزند کمتر زندگی بهتر دلیلش گرانی بیکاری و عدم نظارت بر بازار و مسائل و مشکلات قشر جوان.تمام

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج