فيش كباب
۲۰۶۹۰
۰۷ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۹
۱۱۲۴۰ 
اگر قصد داريد رنده پوست ليمو را به ماهي اضافه كنيد، آن را با اسكاچ بشوييد تا واكس روي آن كه براي حفظ طراوت ليمو روي آن ماليده شده پاك شود در غير اين صورت ماهي تلخ مي‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم براي 4 نفر
  •    فيله‌ماهي: 800 گرم
  •    ليموترش: 2 عدد
  •    روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
  •    سير: 2حبه ساطوري
  •    جعفري: چند شاخه
  •    نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

1 - فيله ماهي را به قطعات 3 در3 سانتي‌متر خرد كنيد و در يك كاسه بريزيد.

2 - پوست ليمو را رنده كرده و به همراه آب آن به ماهي اضافه كنيد. ماهي را نمك و فلفل پاشيده و روغن، سير و جعفري را به آن اضافه كنيد؛ روي كاسه را پوشانده و 03 دقيقه در يخچال بگذاريد تا ماهي طعم بگيرد.

3 - تكه‌هاي ماهي را به سيخ كشيده و روي آتش كباب كنيد. براي هر طرف، 4 دقيقه آتش دادن كافي است.

توصیه های ویژه

فيله‌اي انتخاب كنيد كه حدود 3 سانتي‌متر ضخامت داشته باشد، ماهي ازون‌برون و شير براي كباب مناسب‌ترين است.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج