فريتر ماهى
۲۰۷۶۱
۲۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۴
۱۰۶۱۴ 
فريتر در زبان انگليسي كلوچه غذايي است. شايد بتوان آن را كلوچه، كوكو يا كتلت يا هرچي كه دوست داريد بناميد ولي مهم آن است كه اين غذا را مي‌توانيد شب‌ها با سبزي‌ها و ظهرها با مقادير زيادي برنج زعفراني نوش‌جان كنيد، فقط خوردن ليمو ترش را فراموش نكنيد!
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:   فريتر در زبان انگليسي كلوچه غذايي است. شايد بتوان آن را كلوچه، كوكو يا كتلت يا هرچي كه دوست داريد بناميد ولي مهم آن است كه اين غذا را مي‌توانيد شب‌ها با سبزي‌ها و ظهرها با مقادير زيادي برنج زعفراني نوش‌جان كنيد، فقط خوردن ليمو ترش را فراموش نكنيد!



مواد لازم براي 4نفر
  •   سيب‌زميني متوسط: 350 گرم
  •  فيله ماهي: 350 گرم
  •  پيازچه: 4عدد، ساطوري
  •  زنجبيل تازه: يك قاشق چاي‌خوري، رنده شده
  •  گشنيز ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  •  آب ليمو ترش: 2 قاشق چايخوري
  •  روغن مايع: 6 قاشق غذاخوري
  •  نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
روش تهیه:

يك قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و سيب‌زميني‌ها را با پوست تنها 20 دقيقه در آن بجوشانيد سپس كنار بگذاريد تا خنك شود.

فيله ماهي را كاملاً ساطوري كرده و در كاسه بريزيد. پيازچه، زنجبيل، گشنيز و آبليمو را اضافه كرده و كمي نمك و فلفل بزنيد.

وقتي سيب‌زميني‌ها به اندازه‌اي سرد شد كه بتوانيد آن را دست بگيريد، پوست آن را كنده و رنده كنيد. سيب‌زميني‌ها را به مايه ماهي اضافه كرده و به خوبي با هم مخلوط كنيد و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. مايه ماهي و سيب‌زميني را به شكل 8 كتلت درآورده و در سيني چرب شده چيده و روي آن را پوشانده و نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.

روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و در هر نوبت بسته به اندازه تابه 2 يا 3 عدد از فريترها را سرخ كنيد تا حرارت روغن شما پايين نيايد و در عين حال بتوانيد آن‌ها را به راحتي برگردانيد. دوطرفآنها را 3-4 دقيقه سرخ كنيد، سپس از تابه خارج كرده و با حوله كاغذي روغن آن را بگيريد و سرو كنيد.

فوت آشپزي

1 - از سيب‌زميني استفاده كنيد كه نشاسته آن زياد بوده و چسبناك باشد.

2 - از هر نوع فيله ماهي مانند، شير، هوكي و سالمون كه در دسترس باشد، مي‌توانيد استفاده كنيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج