خوراک گوشت آرژانتینی، غذای مخصوص مارادونا و مِسی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۰۸۲۴۷
۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸
۴۲۵۹۹
مسي و مارادونا همين‌طوري الكي و بي‌دليل بهترين فوتباليست دنيا نشدند؛ از بچگي پروتئين و ويتامين به بدن‌شان رسيده كه درخشيدند و مي‌درخشند.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: مسي و مارادونا همين‌طوري الكي و بي‌دليل بهترين فوتباليست دنيا نشدند؛ از بچگي پروتئين و ويتامين به بدن‌شان رسيده كه درخشيدند و مي‌درخشند. خوراك گوشت و لوبيا غذاي سنتي و رسمي مردم آرژانتين است. غذايي محبوب و خوشمزه كه قدمت زيادي دارد و خيلي هم راحت درست مي‌شود.

اين غذا در بيشتر ‌مهماني‌هاي رسمي مردم اين كشور سرو مي‌شود. اگر به آرژانتين سفر كنيد رستوران‌هايي مي‌بينيد كه فقط يك جور غذا در منوي‌شان دارند و آن هم خوراك گوشت و لوبيا قرمز است. پس اگر مي‌خواهيد با غذاي محبوب مسي و مارادونا آشنا شويد با ما همراه باشيد.

خوراك گوشت و لوبيای آرژانتينی

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌كرده :  500 گرم
  • لوبيا قرمز پخته: یک پيمانه
  • گوجه‌فرنگي: دو عدد
  • فلفل دلمه سبز: یک عدد
  • فلفل دلمه زرد: یک عدد
  • پياز: یک عدد
  • سير: سه حبه
  • ساقه كرفس: دو عدد
  • فلفل سبز تند: دو عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن مايع: به میزان لازم

طرز تهيه:

1- پياز و فلفل‌ها را خرد كنيد. سير را هم ريز خرد كنيد يا بكوبيد.

2- گوشت را با كمي روغن تفت دهيد.

3-  بگذاريد گوشت روي حرات كم 10 دقيقه بپزد و آبش بخار شود.

4- حالا پياز، سير و فلفل‌ها را اضافه كنيد.

5- حواس‌تان به حرارت باشد. بگذاريد فلفل‌ها و پياز نرم شوند.

6- حالا گوجه خرد شده و لوبياقرمز را به بقيه موادتان اضافه كنيد.

7- يك ليوان آب جوش به موادتان اضافه كنيد و بگذاريد 10 دقيقه خوب بپزد.

8- وقتي آب خوراك‌تان بخار شد و به روغن افتاد، ظرف را از روي حرارت‌ برداريد. خوراك گوشت و لوبياي آرژانتيني شما آماده است.

شعله را کم کنید

اين خوراك سالم كه در آن هيچ يك از مواد به غير از گوشت سرخ نمي‌شود، مي‌تواند غذاي پرخاصيتي تلقي شود. اگر براي سرخ كردن گوشت هم سراغ روغن‌هايي مثل روغن آفتابگردان كه كلسترول پايين‌تري دارند برويد، يك قدم ديگر براي تهيه غذايي سالم برداشته‌ايد
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تنورستان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
اورانوس_فوتر2
پارسیان طب - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر