۲۱۶۶۰۷
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

از بین رفتن مواد غذایی و تبدیل آن به زباله به لحاظ اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی به عنوان یک معضل جدی در جهان امروز مطرح است.

فرارو: از بین رفتن مواد غذایی و تبدیل آن به زباله به لحاظ اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی به عنوان یک معضل جدی در جهان امروز مطرح است.


بر پایه گزارش سال گذشته سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، هر سال حدود یک سوم از کل غذا برای مصرف انسانی که تقریبا بر ۱.۳ میلیارد تن بالغ می‌شود به هدر می‌رود و در نتیجه انرژی، آب و مواد شیمیایی مورد نیاز برای تولید و پاکسازی آن نیز بیهوده مصرف می‌شود.

به گفته نهادهای سازمان ملل، این میزان مواد غذایی برای سیر کردن ۸۰۰ میلیون گرسنه در جهان کافی است.

همچنین میزان کربن تولید شده از غذای اتلاف شده برابر با ۳.۳ میلیارد تن دی اکسید کربن در سال است. اگر این میزان کربن توسط یک کشور تولید می‌شد، در این صورت در رتبه سومین منتشر کننده بزرگ گازهای گلخانه‌ای در جهان پس از چین و آمریکا قرار می‌گرفت که نشان می‌دهد استفاده بهینه از غذا تاثیر قابل توجهی در تلاش‌های جهانی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و محدود کردن روند افزایش گرمای زمین خواهد داشت.

فائو هزینه غذای اتلاف شده به جز ماهی و غذای دریایی را بر مبنای قیمت‌های تولیدکننده ۷۵۰ میلیارد دلار در سال برآورد کرده است.

نهادهای غذایی سازمان ملل توصیه کرده‌اند مصرف‌کنندگان با رعایت کردن توصیه‌های ساده مانند برنامه‌ریزی تهیه غذا و لیست خرید، در این تلاش جهانی مشارکت داشته باشند.

در این گزارش تصویری به مساله دور ریز غذا در رستوران های شهر تهران پرداخته شده است.

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها

تصاویری از حیف و میل غذا در رستوران‌ ها
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اسراف کارتر از ایرانیان من کسیوسراغ ندارم!!خدا اکثر ایرانی هارو دوست ندارد!!

    • بدون نام

      واقعا زشت و ناراحتت کننده ست
      بهتره تو رستورانها و سالنهای جشن یه قابلمه بزرگ بذارن هرکس به اندازه میل و رفع گرسنگیش از غذاش استفاده کنه و مابقی رو بدون دست زدن به اون ظرف بزرگ برگردونه ما در جایی استفاده کردیم نتیجه اش عالی بود هم نعمت خدا اسراف نمیشد هم خداوند راضی بود هم بقیه بندگان خدا استفاده میکردن.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج