طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید
۲۲۱۱۰۳
۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۶
۲۷۰۹۴ 
ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید.
وب سایت سوران:

مواد اولیه :

  • گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم كیلو
  • روغن (سرخ كردنی) 4قاشق سوپخوری
  • پیاز (سرخ شده) پیاز 4قاشق سوپخوری
  • سیر سیر 1حبه
  • نخود سبز نیم كیلو
  • شوید (ساطوری شده) 2پیمانه
  • شكر 1قاشق چایخوری
  • ادویه (پلویی اصفهان) 1قاشق چایخوری
  • زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق سوپخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

طرز تهیه:


1. ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید.

2. حدود 4 پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید.

نكات:

1)این غذا در تركیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌كند.

2)لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.

3)بهتر است از نخود سبز پوست كنده استفاده كنید.

4)اضافه كردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میكند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج