کوکوی ذرت؛ غذای محلی چابهاری ها
۲۲۳۵۹۴
۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
۳۴۲۲۴ 
این غذای محبوب ما چابهاری‌هاست. البته ریشه آن به کشورهای همسایه برمی‌گردد. چابهار شهری مرزی و مهاجرنشین است؛ برای همین انواع و اقسام غذاها را می‌توانید در این شهر پیدا کنید.
مجله آشپزی مثبت - سهیلا رادمنش: این غذای محبوب ما چابهاری‌هاست. البته ریشه آن به کشورهای همسایه برمی‌گردد. چابهار شهری مرزی و مهاجرنشین است؛ برای همین انواع و اقسام غذاها را می‌توانید در این شهر پیدا کنید. یکی از این غذاها که حالا یکی از غذاهای سنتی وقدیمی این شهر محسوب می‌شود، کوکوی ذرت است. یک کوکوی سریع و خوشمزه.

کوکوی ذرت چابهاری

مواد لازم برای 2تا4 نفر

  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 2 عدد سیب‌زمینی
  • 2 عدد  تخم‌مرغ   
  • 1 حبه سیر
  • 1 ق چ  پودر زیره
  • نمک، فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را نیم‌پز کنید سپس آنها را رنده کنید و کنار بگذارید.

2. حالا در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و نمک، فلفل، زردچوبه، زیره  و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. ذرت پخته را هم اضافه کنید و هم بزنید.

4. حالا سیب‌زمینی رنده شده را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

5. اکنون داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. اندازه یک قاشق بزرگ از مایه کوکو را درون تابه بریزید، آن را با پشت قاشق کمی صاف‌کرده و سرخ‌کنید.

نکته

اندازه ذرت نباید بیشتر از یک پیمانه باشد. اگر ذرت زیاد شود کوکوی شما سفت نمی‌شود و خودش را نمی‌گیرد.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
08:42 - 1394/05/11
کوکوی ذرت : اندازه ذرت نباید از یک پیمانه بیشتر باشد. بعد یه این میگن کوکوی ذرت آخه این کوکوی ذرت ..... آره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج