ناهار عید فطر؛ توتک کرجی
۲۲۳۶۰۵
۲۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۴
۴۴۹۱۲
توتک نان مخصوص مردم کرج و طالقان است. یک نان قدیمی که بزرگترها برای جشن هایی مثل نوروز، عید فطر، مراسم حنابندان و شیرینی خوران می پختند. البته درزمان قدیم این نان را در تنور می پختند، اما این نان خوشمزه محلی را می توانید در فر درست کنید.
مجله آشپزی مثبت - سپیده صفایی فر: توتک نان مخصوص مردم کرج و طالقان است. یک نان قدیمی که بزرگترها برای جشن هایی مثل نوروز، عید فطر، مراسم حنابندان و شیرینی خوران می پختند. البته درزمان قدیم این نان را در تنور می پختند، اما  این نان خوشمزه محلی را می توانید در فر درست کنید .

توتک کرجی

مواد لازم برای 4نفر

  • 1 کیلو آرد
  • 1لیوان شکر
  • 2  /1 لیوان روغن مایع
  •  1 ق س مایه خمیر خشک
  • 1 ق چ وانیل
  •  1 ق  م بیکینگ پودر
  • نوک ق چ نمک
  • مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران برای روی نان

طرز تهیه:

1. همه مواد خشک غیر از آرد را با هم مخلوط کنید.

2.  روغن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

3.  آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. باید حواستان باشد که زیاد آرد نریزید. آرد که زیاد شود نان سفت و خشک می شود.

4.  خمیر را به مدت 3 ساعت در جایی گرم بگذارید تا ور بیاید.

5.  وقتی حجم خمیر دو برابر شد دست به کار شوید.

6. ازخمیر تکه هایی به اندازه نارنگی بردارید و آنها را با وردنه باز کنید و به شکل دلخواه برش بزنید سپس روی آنها را با قالب تزئین کنید.

7.  مخلوط تخم مرغ و زعفران آب شده را به کمک قلم موی مخصوص آشپزی روی نان بکشید و با چنگال چند ردیف سوراخ روی آن ایجاد کنید.

8.  توتک ها را در سینی چرب شده قرار دهید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 30 دقیقه بگذارید.

نکته:

وقتی روی توتک ها طلایی شد با یک چنگال امتحان کنید ببینید نان ها پخته شده یا نه. به زیر نان ها هم توجه کنید. حتما باید رنگ آنها عوض شود.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
17:11 - 1399/11/19
چطور با این مواد خمیر بدست میاد ینی فقط با همون روغن خمیر درست میشه؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج