جوجه کباب متفاوت کشمیری
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۲۸۱۵۵
۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۰
۳۲۴۴۹
چرا همیشه که حرف از کباب کردن جوجه می افتد، آقایان باید دست به کار شوند؟ یکبار هم جوجه کباب خانومانه بخوریم. قرار است یک جوجه کباب متفاوت با سس متفاوت تر از همیشه درست کنیم، یک جوجه کباب متفاوت و خوشمزه که خیلی هم زود درست می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: چرا همیشه که حرف از کباب کردن جوجه می افتد، آقایان باید دست به کار شوند؟ یکبار هم جوجه کباب خانومانه بخوریم. قرار است یک جوجه کباب متفاوت با سس متفاوت تر از همیشه درست کنیم، یک جوجه کباب متفاوت و خوشمزه که خیلی هم زود درست می‌شود.

جوجه کباب کشمیری

مواد لازم براي 3 نفر

  • 600 گرم مرغ بدون استخوان ( سینه یا فیله )
  • 2/1 ق چ پودر زیره سیاه
  • 2/1 ق چ پودر فلفل قرمز
  • 2/1 ق چ پودر فلفل سیاه
  • 2/1 ق چ پودر سیر
  • 1 پیمانه ماست سفت و پرچرب

مواد لازم برای تهیه سس

  • 1 عدد پیاز کوچک (ریز شود)
  • 1 عدد فلفل دلمه ای متوسط (ریز شود)
  • 2 ق س آب لیموی تازه
  • 2 عدد هل سبز با پوست
  • 4 عدد گوجه فرنگی (بدون پوست ریز شده)
  • 100 گرم پنیر
  • 3 ق س گشنیز خرد شده
  • 2/1 ق چ زیره سیاه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  •  روغن به میزان لازم
  • 3 عدد سیخ چوبی

طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را به تکه های بزرگ برش بزنید و در ظرفی در دار بریزید. ادویه ها و ماست را اضافه کرده ، در ظرف را بسته و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید.

2.  در تابه ای کمی روغن بریزید. پیاز و فلفل دلمه ای را در تابه ریخته، تفت دهید. هل را با پوست به مواد اضافه کرده و سپس گوجه فرنگی ، آب لیموی تازه  زیره سیاه و گشنیز را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید.

3. حالا حرارت را کم کنید تا جایی که آب گوجه فرنگی کم شده و به خورد مرغ برود. حرارت را خاموش کرده و مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و به سیخ بکشید. آنها را داخل تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنیدتا طلایی و پخته شود.

4. مرغ های پخته و سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته، روی آن سس گوجه مانده در تابه را بریزید. در آخر پنیر ریز شده را به آن اضافه کنید. غذا آماده سرو  است.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222