خورش کلم طالقانی ها
۲۳۵۴۶۷
۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲
۳۱۰۰۴ 
خورش کلم پیچ غذای سنتی و قدیمی مردم البرز و طالقان است. خورشی بر پایه کلم، گوشت و ادویه. غذایی سالم، خوشمزه و قدیمی. اگر خورش‌های همیشگی خسته‌تان کرده، این خورش ساده و راحت و البته با طعم بی‌نظیر کلم، بهترین انتخاب برای یک مهمانی خودمانی است.
مجله آشپزی مثبت - منیژه خدایاری: خورش کلم پیچ غذای سنتی و قدیمی مردم البرز و طالقان است. خورشی بر پایه کلم، گوشت و ادویه. غذایی سالم، خوشمزه و قدیمی. اگر خورش‌های همیشگی خسته‌تان کرده، این خورش ساده و راحت و البته با طعم بی‌نظیر کلم، بهترین انتخاب برای یک مهمانی خودمانی است.

خورش کلم طالقانی ها

مواد لازم

  • 500 گرم کلم پیچ خرد شده
  • 300 گرم گوشت گوسفند
  • 1 عدد پیاز
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خردکنید.

2.  گوشت گوسفند را مکعبی خردکنید و با پیاز تفت دهید. دو لیوان آب جوش به گوشت اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

3. وقتی گوشت پخت و آبش کم شد، کلم خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

4. رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و بگذارید خورش روی حرارت کم به مدت 30 دقیقه جا بیفتد.

نکته

کلم پیچ را زیاد خرد نکنید. کلم هنگام پخت زود له می‌شود. اگر خیلی ریز خرد شود، دیگر اثری از آن در خورش پیدا نمی‌کنید!
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج