میت پلیت، ناهاری درون قالبهای مافین
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_4
لایکو_4
کتاب لند_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۳۹۴۲۴
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱
۲۴۱۰۱
وقتی پای گوشت و یا مرغ در میان باشد می توانیم هزاران ایده از خودمان بدهیم و کلی غذای جدید درست کنیم. مثلا داخل نان یا خمیر را با مواد مختلف گوشتی پر کنیم. با همین یک جمله کلی ایده به ذهن آدم میرد!
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مشهید امیری: وقتی پای گوشت و یا مرغ در میان باشد می توانیم هزاران ایده از خودمان بدهیم و کلی غذای جدید درست کنیم. مثلا داخل نان یا خمیر را با مواد مختلف گوشتی پر کنیم. با همین یک جمله کلی ایده به ذهن آدم میرد!

میت پلیت

مواد لازم:

  •     نان تست بزرگ 6 عدد
  •     كره 25 گرم
  •     آویشن 1 قاشق چای‌خوری
  •     نمك كمی
  •     پودر پسته 1 قاشق چای‌خوری

مواد میانی:

  •     گوشت چرخ كرده 250 گرم
  •     پیاز رنده شده 1 عدد
  •     زعفران حل شده ¼ قاشق چای‌خوری
  •     هویج رنده شده 1 عدد
  •     زرشك 2 قاشق سوپخوری
  •     گردوی خرد شده 3 قاشق سوپخوری
  •     ادویه گوشت شامل زیره، فلفل سیاه، سیر  و كمی زرچوبه و نمک به میزان لازم
  •     پنیر گودا، گوجه گیلاسی و زیتون سیاه برای تزیین
  •     روغن کنجد در صورت لزوم

روش تهیه:

1. نان‌های تست را با یك قالب گرد به قطر 8 سانت برش بزنید و سپس درون قالب‌های مافین فرم دهید حال كره را ذوب كنید و با قلم مو روی نان‌ها بمالید و كمی آویشن، نمك و پودر پسته روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا كاسه‌های نان تست فرم بگیرند و خشك شوند سپس از فر خارج كنید و كنار بگذارید.

2. گوشت چرخ‌كرده را همراه یک عدد پیاز رنده‌شده و ادویه‌های مخلوط گوشت شامل زیره، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و سیر روی حرارت درون تابه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس هویج رنده‌شده را اضافه كنید و چند دقیقه تفت دهید. فقط مرتب هم بزنید تا كاملا یكدست شود و گوشت نسوزد؛ درصورتی‌كه گوشت كم‌چرب باشد 2 قاشق سوپخوری روغن كنجد اضافه كنید.

3. در نهایت زرشك و گردوی خیس خورده و زعفران را نیز اضافه كنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس درون كاسه‌های نان تست را پر كنید و به سلیقه خودتان با پنیر گودا، گوجه‌فرنگی گیلاسی و زیتون سیاه تزیین كنید.

4. در صورت دلخواه می‌توانید به جای گوشت چرخ كرده از سینه مرغ پخته شده نیز استفاده كنید. دقت كنید كه سینه مرغ را حداكثر 15 دقیقه بپزد سپس بگذارید خنك شود و در نهایت ریش ریش كنید چون اگر زیاد بپزید مرغ سفت می‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2