شوکوبیس با موس شکلات سفید
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
سمپاشی امحا_1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
سمپاشی امحا_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
سمپاشی امحا_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۲۳۹۶۷۱
۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۹
۲۹۹۹۰
با اینکه دسرهای شکلاتی و کاکائویی خیلی زیاد و متنوع هستند، اما همچنان در حال پیشرفت هستند و هر لحظه یک نوع جدیدشان رونمایی می شود. خوب معلوم است چیزی که خوشمزه باشد باید هم طرفدار داشته باشد.
مجله آشپزی مثبت - مریم بنایی فر: با اینکه دسرهای شکلاتی و کاکائویی خیلی زیاد و متنوع هستند، اما همچنان در حال پیشرفت هستند و هر لحظه یک نوع جدیدشان رونمایی می شود. خوب معلوم است چیزی که خوشمزه باشد باید هم طرفدار داشته باشد.

شوکوبیس با موس شکلات سفید

مواد لازم برای شوکوبیس

  • 100 گرم بیسکوییت پودر شده
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 2/1  پیمانه شکر
  • 120 گرم کره
  • 4/1 پیمانه پودر کاکائو
  • 1 ق س پوست پرتقال رنده‌شده
  • 2/1 پیمانه گردوي خرد شده

مواد لازم موس شکلات سفید


  • 2/1 1 پیمانه شیر
  • 300 گرم شکلات سفید 2/1 پیمانه شکر
  • 3/1 پیمانه آب
  • 3 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 2 ق م پودر ژلاتین
  • 2/1 1 پیمانه خامه فرم گرفته

طرز تهیه:

1. در یک کاسه تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. در یک قابلمه ديگر کره را با پودر کاکائو مخلوط كنيد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود. حالا مخلوط تخم‌مرغ و شکر را اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.

2. مواد داخل قابلمه را در کاسه بریزید. بیسکوییت پودر شده، گردوي خرد شده و پوست پرتقال رنده شده  را هم اضافه و آنها را با مواد مخلوط کنید.مواد حاصل را در قالب کمربندی ریخته و آن را به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید. در این میان موس شکلات را آماده کنید.

3.  ژلاتین را در 3/1 پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید. در یک ظرف مناسب شیر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی خیلی داغ شد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات‌ها کاملاً حل شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مناسب شکر را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. زرده‌ها را در یک کاسه کوچک خوب بزنید، سپس آنها را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید. مواد را سریع هم بزنید تا فرایند پخت زرده‌ها انجام شود. مخلوط شیر و شکلات را هم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کاملاً خنک شوند. در انتها پودر ژلاتین و خامه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

4. قالب را از یخچال درآورید. موس را روی شوکوبیس بریزید، سپس دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود 4-3 ساعت که مواد سفت شد، قالب را از یخچال درآورید. مواد را از قالب جدا کرده و به‌دلخواه برش بزنید، سپس سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:47 - 1397/03/15
حشمت مدیره دیگه کیه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
استیل رگال_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کالابرد_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
چوب و هنر _فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر