مرغ ليمو فلفلي
۲۴۰۹
۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۸
۲۷۷۴۱
(كم‌چرب ـ آسان ـ 50 دقيقه)

مواد لازم :

  • سينه مرغ بي‌استخوان: 6 عدد نصف شده
  • روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
  • آبليمو: يك‌سوم فنجان
  • پوست ليمو‌ رنده شده: يك قاشق مرباخوري
  • آويشن يا ريحان خشك: يك قاشق مرباخوري
  • سير له‌شده: 2 حبه
  • فلفل سياه درشت ساب: يك دوم قاشق مرباخوري
  • نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
  • سالسا: مقداري
  • ليموترش تازه: 2 تا 3 عدد



روش تهیه :

مرغ‌ها را در كيسه‌اي بريزيد. پوست ليمو، آبليمو، روغن، آويشن، فلفل، نمك و سير را با هم مخلوط كنيد و روي مرغ‌ها بريزيد. درب پاكت را ببنديد وتکان بدهید و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. شعله بالاي فر را روشن كنيد. مرغ را از پاكت در آوريد و در سيني فر بچينيد. مواد را در پاكت نگه داريد و سيني را با فاصله 10 تا 12 سانت از شعله بالا 6 دقيقه در فر بگذاريد تا مرغ كمي برشته شود. مرغ‌ها را زير و رو كنيد، كمي از مواد داخل پاكت را روي‌شان بماليد و 6 دقيقه ديگر در فر بگذاريد. (شما مي‌توانيد اين غذا را با سالسا و ليموترش  تازه سرو كنيد.)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج