
مواد لازم : - باديان (رازيانه): يك قاشق غذاخوري
- گوجه فرنگي خردشده: يك فنجان
- كلم بروكلي خردشده: يك فنجان
- فلفل دلمه اي رنگي خردشده: يك فنجان
- سس مايونز يا سس سالاد: يك فنجان
- فلفل سياه: يكهشتم قاشق مرباخوري
- پنير چدار: سهچهارم فنجان
روش تهیه :
كاهو را كف كاسه بزرگ شيشهاي بچينيد، نخود، گوجه فرنگي، بروكلي، فلفل دلمهاي، ژامبون را به ترتيب به صورت چند لايه روي كاهوها بريزيد. سپس سس مايونز، شير ، فلفل سياه و باديان را مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. روي ظرف را با نايلون بپوشانيد و 4 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد. قبل از سرو ،پنير را ريز خرد و با سالاد مخلوط كنيد.