سالاد مطبق
۲۴۱۰
۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۸
۳۱۳۰۷
(پرطرفدار – 4 ساعت و‌نيم)
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :


  • كاهو خردشده: 6 فنجان
  • باديان (رازيانه): يك قاشق غذاخوري
  • نخود پخته: 450 گرم
  • گوجه فرنگي خردشده: يك فنجان
  • كلم بروكلي خردشده: يك فنجان
  • فلفل دلمه اي رنگي خردشده: يك فنجان
  • ژامبون خردشده: 2 ورق
  • سس مايونز يا سس سالاد: يك فنجان
  • شير: 2 قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • پنير چدار: سه‌چهارم فنجان



روش تهیه :

كاهو را كف كاسه بزرگ شيشه‌اي بچينيد، نخود، گوجه فرنگي، بروكلي، فلفل دلمه‌اي، ژامبون را به ترتيب به صورت چند لايه روي كاهوها بريزيد. سپس سس مايونز، شير ، فلفل سياه و باديان را مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. روي ظرف را با نايلون بپوشانيد و 4 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد. قبل از سرو ،پنير را ريز خرد و با سالاد مخلوط كنيد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج