سالاد یونانی به شكل ایرانی
۲۴۲۸۴
۰۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۰
۲۰۸۴۹
خوراك‌‌های یونانی به دلیل آنكه این كشور سال‌ها تحت نفوذ عثمانیان بوده و مواد غذایی مشتركی داشته‌اند، به غذاهای تركی و به عبارت دیگر به ذائقه ایرانی نزدیك است.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:  خوراك‌‌های یونانی به دلیل آنكه این كشور سال‌ها تحت نفوذ عثمانیان بوده و مواد غذایی مشتركی داشته‌اند، به غذاهای تركی و به عبارت دیگر به ذائقه ایرانی نزدیك است. سالاد یونانی از آن دست خوراكی‌هایی است كه در رستوران‌های زیادی به اشكال مختلف سرو می‌شود. تنها تفاوت نمونه این سالاد با نوع اصلی آن، پنیر تبریز است كه به جای پنیر فتا استفاده شده است.



مواد لازم برای 4 نفر
  •   كاهو: یك عدد
  •   گوجه‌فرنگی متوسط: 2 عدد
  •   خیار متوسط: 2 عدد
  •   پیازچه: 4 عدد
  •   زیتون سیاه: 18 عدد
  •   پنیر تبریز: 150 گرم
  •   روغن زیتون: یك‌‌چهارم پیمانه
  •   آب‌لیمو ترش: یك‌چهارم پیمانه
  •   نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه

همه سبزیجات را به اندازه‌ای كه مایلید، خرد كنید و زیتون را با آن مخلوط كرده و در ظرف بریزید.روغن زیتون و آب‌لیمو را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. پنیر را با دست تكه‌تكه كرده و روی سالاد ریخته و سس را روی آن بریزید و سرو كنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج