۲۴۶۳۰
۳ نظر
۵۰۰۲
۳ نظر
۵۰۰۲
پ

دنده كباب

با آنكه دنده كباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را كمتر كسی می‌داند و نتیجه نهایی چند تكه استخوان سوخته است.

دنده كباب

دنده كباب

برترین ها: با آنكه دنده كباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را كمتر كسی می‌داند و نتیجه نهایی چند تكه استخوان سوخته است. اینكه دنده گوسفند استفاده كنید یا گوساله، مهم نیست؛ مهم آن است كه گوشت را حداقل یك هفته در یخچال قرار دهید تا بیات شود و در این صورت مدت آتش دادن گوشت كمتر می‌شود؛ روی دنده یك لایه چربی است، آن را برندارید تا كباب مطبوع‌تری داشته باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
  • دنده خردشده: ۸۰۰ گرم
  • سیر: ۲حبه،‌ رنده شده
  • ترخون ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۴ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای ۴ نفر
  • دنده خردشده: 800 گرم
  • سس كچاپ: یك‌چهارم پیمانه
  • عسل: یك قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه رنده شده
  • سركه سفید: 4 قاشق غذاخوری
  • آویشن: یك قاشق چای‌خوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

1- برای هر 2نوع دنده كباب، همه مواد را مخلوط كرده و دنده را حداقل 2ساعت در مواد قرار دهید تا طعم‌دار شود.

2- تكه‌های سبزی را از روی دنده‌هایی كه داخل سبزی‌ها بوده‌اند برداشته و روی توری و زغال دو طرف را 8 دقیقه آتش دهید تا كباب شود. نوع دیگر كباب دنده را هم به همین صورت كباب كنید.
نكات:

۱- اگر از دنده گوساله استفاده می‌كنید مدت زمان آتش‌دادن را برای دوطرف ۲دقیقه بیشتر كنید.

۲- اگر دنده با گوشت است مدت زمان آتش‌دادن را ۴دقیقه برای سمت گوشتی بیشتر كنید.

۳- دنده‌ها را فقط یك‌بار پشت و رو كنید ولی مواظب باشید تا نسوزد.

فوت آشپزی

تكه‌های دنده را از یك جهت به سیخ بكشید تا یكنواخت كباب شود
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • maryam

      من نمیدونم کسی که این دستور اشپزی رو داده نمیدونه که گوشت را نمیشه 1 هفته در یخچال نگه داشت.گوشت فاسد میشه!!!!!!!!!!!!!!

    • raz

      یارانه گوشتارو گرون کرده مردم چربی گوسفندم گیرشون نمیاد چه رسد800 گرم گوشت

    • Mami

      بچه ها فوت اشپزی رو یادتون نره

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج