دنده كباب
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
استخدام_3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
استخدام_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۴۶۳۰
۱۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۱
۱۹۷۷۶
با آنكه دنده كباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را كمتر كسی می‌داند و نتیجه نهایی چند تكه استخوان سوخته است.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: با آنكه دنده كباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را كمتر كسی می‌داند و نتیجه نهایی چند تكه استخوان سوخته است. اینكه دنده گوسفند استفاده كنید یا گوساله، مهم نیست؛ مهم آن است كه گوشت را حداقل یك هفته در یخچال قرار دهید تا بیات شود و در این صورت مدت آتش دادن گوشت كمتر می‌شود؛ روی دنده یك لایه چربی است، آن را برندارید تا كباب مطبوع‌تری داشته باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
  •   دنده خردشده: 800 گرم
  •   سیر: 2حبه،‌ رنده شده
  •   ترخون ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
  •   جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
  •   آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
  •   روغن: 4 قاشق غذاخوری
  •   سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  •   نمك و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای 4 نفر
  •   دنده خردشده: 800 گرم
  •   سس كچاپ: یك‌چهارم پیمانه
  •   عسل: یك قاشق غذاخوری
  •   سیر: 2 حبه رنده شده
  •   سركه سفید: 4 قاشق غذاخوری
  •   آویشن: یك قاشق چای‌خوری
  •   نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

1- برای هر 2نوع دنده كباب، همه مواد را مخلوط كرده و دنده را حداقل 2ساعت در مواد قرار دهید تا طعم‌دار شود.

2- تكه‌های سبزی را از روی دنده‌هایی كه داخل سبزی‌ها بوده‌اند برداشته و روی توری و زغال دو طرف را 8 دقیقه آتش دهید تا كباب شود. نوع دیگر كباب دنده را هم به همین صورت كباب كنید.
نكات:

1- اگر از دنده گوساله استفاده می‌كنید مدت زمان آتش‌دادن را برای دوطرف 2دقیقه بیشتر كنید.

2- اگر دنده با گوشت است مدت زمان آتش‌دادن را 4دقیقه برای سمت گوشتی بیشتر كنید.

3- دنده‌ها را فقط یك‌بار پشت و رو كنید ولی مواظب باشید تا نسوزد.

فوت آشپزی

تكه‌های دنده را از یك جهت به سیخ بكشید تا یكنواخت كباب شود
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:1
UNITED STATES
16:32 - 1391/03/11
من نمیدونم کسی که این دستور اشپزی رو داده نمیدونه که گوشت را نمیشه 1 هفته در یخچال نگه داشت.گوشت فاسد میشه!!!!!!!!!!!!!!
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
20:23 - 1391/03/12
یارانه گوشتارو گرون کرده مردم چربی گوسفندم گیرشون نمیاد چه رسد800 گرم گوشت
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
14:42 - 1391/03/17
بچه ها فوت اشپزی رو یادتون نره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تاپ لپتاپ_1
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تاپ لپتاپ_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تاپ لپتاپ_2
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر