۲۵۰۴۶۲
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

کمپین «ایران را باید دید» پردرآمدتر از نفت!

آبی آسمانی، از سر تا پایش را پوشانده، روی زمینه پیراهنش گیپورهای گرم کار شده و سادگی چین دامنش، باعث شده همه چیز با هم هماهنگی داشته باشد. دختر دیگری کنار او، سبز پوشیده و شال حریرش روشن تر از رنگ اصلی پیراهن و همرنگ با چین دامن است.

کمپین «ایران را باید دید» پردرآمدتر از نفت!




هفته نامه صدا - ریحانه سادات یاسینی: آبی آسمانی، از سر تا پایش را پوشانده، روی زمینه پیراهنش گیپورهای گرم کار شده و سادگی چین دامنش، باعث شده همه چیز با هم هماهنگی داشته باشد. دختر دیگری کنار او، سبز پوشیده و شال حریرش روشن تر از رنگ اصلی پیراهن و همرنگ با چین دامن است. 10 دختر جوان، با پیراهن ها و دامن های بلند کار هم ایستاده اند و رقص رنگ در پوشش هایسنتی شان، توریستی خارجی را در گوشه کادر عکس به وجود آورده است.

توریستی اروپایی که این عکس را با هشتگ #Must see Iran در صفحه اینستاگرامش منتشر شده و به انگلیسی نوشته است: «ایران مقصد شگفت انگیزی برای سفر است.» این تنها یکی از 400 هزار عکسی است که در صفحه هشتگ ایران را باید دید، وجود دارد.از ستاره باران آسمان کویر گرفته تا استکان های کمرباریک چای در جنگل های شمال، در صفحه کمپین #Must see Iran دیده می شود. کمپینی که هره فته 27 میلیون نفر بازدیدکننده دارد.

سیدعلی عراقچی، اردیبهشت سال 93 این کمپین را راه اندازی کرده است. زمانی که عمویش، سیدعباس عراقچی به عنوان معاون وزیر امور خارجه در کنار محمدجواد ظریف مشغول مذاکرات هسته ای بود، او نیز به عنوان کارمند بخش آی تی در یکی از دفاتر سازمان ملل متحد حضور داشت. علی عراقچی می گوید: «در 24 نوامبر سال گذشته در محل مذاکرات، فرش ایرانی در کنار 7 پرچم کشورهای دنیا قرار گرفته بود. من از این صحنه عکس انداختم و توییت کردم «توافق روی فرش ایرانی اتفاق افتاد» از همان زمان پروژه کمپین ایران را باید دید مطرح شد و در مقابله با پروژه ایران هراسی قرار گرفت.»

کمپین «ایران را باید دید» پردرآمدتر از نفت!

این حرکت مردمی توانست به سرعت عده زیادی از مردم را به خود جلب کند و هشتگ ایران را باید دید، پای ثابت تصاویر مردمی از آثار باستانی تا غذاهای سنتی ایرانی شود. حضور در شبکه اجتماعی و استقبال تمام دنیا از آن، تا جایی پیش رفت که جیم اسکیتو، دبیر بخش امنیت ملی شبکه جهانی CNN با انتشار دو تصویر از سردر بازار بزرگ تهران و غذای سنتی دیزی، از جاذبه های گردشگری ایران تعریف کرد. شبکه های اروپایی و آمریکایی هم چون واشنگتن پست، نیویورک تایمز، بلومبرگ و رادیو ملی سوئیس نیز از این صفحه بازدید کرده و به معرفی آن پرداختند.

کمپینی که می تواند دو برابر درآمدهای نفتی، برای کشور درآمد ایجاد کند

در اتریش درس می خواند و برای گذراندن تعطیلات به ایران آمده است. روایت او از تصور اتریشی ها از ایران، برای دوستان ایرانی اش نیز غیرقابل باور است. پسر جوانی که به اروپا مهاجرت کرده است، می گوید: «با وجود تمام سر و صداهای مذاکرات، هنوز ایران را درست نمی شناسند. فکر می کنند همان عراق است. تصورات عجیبی هم دارند، مثلا فکر می کنند تمام زنان ایرانی در خیابان پوشیه می زنند و حق سینما رفتن هم ندارند.»

تصویری که رسانه های خارجی و رفتارهای دیپلماتیک دولت های نهم و دهم برای مردم جهان از ایران ساخته اند، با فعالیت های مردمی در بستر شبکه های ارتباطی و اجتماعی نوین با چالش جدی مواجه شده است. مقامات دولت یازدهم نیز با این حرکت همراهی کرده اند؛ حسن روحانی چند ماه پیش در پستی اینستاگرامی با هشتگ #Must see Iran نوشت: «گردشگری پل ارتباطی درک متقابل فرهنگ هاست. آماده میزبانی از گردشگران هستیم.»

اگرچه براساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، دولت ایران از نظر اولویت دادن به صنعت گردشگری در رتبه ۱۳۵ جهانی قرار دارد و تنها ۶ دولت دیگر در دنیا وجود دارند که به گردشگری کم تر از ایران اهمیت می دهند. این در حالی است که ایران به دلیل تضعیف ارزش دلار، رتبه ۱ جهانی را از نظر رقابت پذیری قیمتی در صنعت گردشگری به خود اختصاص داده است.

بزرگ ترین کمپین مردمی گردشگری ایران، از طرف مقامات مطرح جهانی هم چون گری لوییس، رئیس دفتر سازمان ملل در تهران مورد استقبال قرار گرفته است. علی عراقچی، می گوید: «تقریبا از طرف تمام رسانه های معتبر جهان این صفحه مورد استقبال قرار گرفت. یوهانس دوماف سفیر هلند در ایران در توییترش نوشت برای لذت بردن از ایران، از این کمپین بازدید کنید. همین که او نگفت برای آشنایی با ایران و از عبارت «لذت بردن» استفاده کرد، نشان از موفقیت این صفحه دارد.»

او با خاطره ای از زمان اقامتش در سوئیس می گوید: «زمانی که در ژنو اقامت داشتم، مدیر یک آژانس گردشگری از لوزان سوئیس با من تماس گرفت و گفت کنجکاوم بدانم داستان کمپین شما چیست، جدیدا افراد زیادی به ما مراجعه می کنند که از این راه اینترنتی با کشور شما آشنا شده اند و می خواهند به ایران سفر کنند.»

سلطانی فر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی اعلام کرده است: «سالانه حدود ۵ میلیون گردشگر به کشور می آیند و از این گردشگران ۷ تا ۷ و نیم میلیارد دلار درآمد کسب می شود.» این در حالی است که در همین سال توریست هایی که به ترکیه رفته اند، حدود ۷ میلیارد دلار تنها برای وعده های غذایی شان خرج کرده اند، رقمی که با کل درآمد گردشگری ایران برابر است.

در سال ۲۰۱۴، بیشترین درآمد از صنعت گردشگران در جهان با ۱۷۲.۹ میلیون دلار، در رتبه سوم جهانی قرار داشته است.

براساس اعلام واشنگتن پست، هر توریست به طور متوسط ۳هزار دلار برای کشور مقصد ارزآوری دارد. کمپین مردمی ایران را باید دید، ماهانه ۱۰۰ میلیون نفر بازدیدکننده دارد. عراقچی، مبتکر راه اندازی کمپین مردمی گردشگری می گوید: «اگر یک درصد از این بازدیدکننده ها سالانه به کشور وارد شوند، سه میلیارد دلار ارز به کشور وارد می شود که بیش از دو برابر کل درآمدهای نفتی ایران است.»

گردشگری

مجتمع جهانی اقتصاد گزارشی از «رقابت پذیری سفر و گردشگری در سال ۲۰۱۵» منتشر کرده و ۱۴۱ کشور جهان را در ۲۴ رکن اصلی و ۹۰ زیرمجموعه بررسی کرده است.

۹۷ رتبه ایران

از نظر رقابت پذیری سفر و گردشگری بین ۱۴۱ کشور جهان

۱۲ رتبه ایران

از نظر رقابت پذیری سفر و گردشگری بین ۱۶ کشور خاورمیانه

۱ رتبه ایران

از نظر رقابت پذیری قیمتی در جهان

۱۳۵ رتبه ایران

از نظر اولویت صنعت گردشگری برای دولت در جهان

۳۷ رتبه ایران

از نظر کیفیت محیط طبیعی در جهان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • کاوشگر فضایی

      درود بر ایران و ایرانی ...

    • بدون نام

      بسیار عالی
      امید است که درامد گردشگری را هم اختلاس نکنند...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج