جاباما
۲۵۱۰۶۴
۱ نظر
۵۰۳۱
۱ نظر
۵۰۳۱
پ

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر

وقتی حرف از کباب به میان می آید همه آب از دهانشان سرازیر می شود. حالا خیلی فرقی نمیکند این کباب از چه نوعی باشد، کباب کوبیده، برگ، کباب مرغ و یا حتی کباب کوبیده بوقلمون که در اینجا دستور آن را برای شما آورده ایم.

وب سایت سوران: وقتی حرف از کباب به میان می آید همه آب از دهانشان سرازیر می شود. حالا خیلی فرقی نمیکند این کباب از چه نوعی باشد، کباب کوبیده، برگ، کباب مرغ و یا حتی کباب کوبیده بوقلمون که در اینجا دستور آن را برای شما آورده ایم.

مواد اولیه:

  • گوشت بوقلمون (سینه _ چرخ شده) میزان لازم
  • پیاز (له شد شده _ آب گرفته) ۳ عدد
  • زنجفیل ۲ ق.م
  • نمک ، فلفل سیاه میزان لازم
  • جعفری (ساطوری شده) ۱ فنجان
  • زعفران (دم شده) ته فنجان
  • کره به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر

طرز تهیه:

۱- در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو ۳ بار دیگه با هم چرخ می کنیم تا کاملا له بشود.

۲- بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه می کنیم و جعفری رو هم می ریزیم و ورز می دیم.

۳- گوشت رو شانه می زنیم من اینجا ۳ تا سیخ داشتم که به اندازه ۳ تا سیخ شانه زدم.

۴- بعد دستمون رو با آب گرم خیس می کنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم به سیخ می گیریم و می چسبونیم به سیخ و با انگشت شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت می دیم.

۵- کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و کبابها رو روش می زاریم و کره رو برش می زنیم و روی کباب می زاریم.

۶- فر رو از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار می دیم.

۷- در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم.

۸- بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه. در ضمن من از شعله پایین استفاده کردم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • sadeghi

      مانان خشک هم نمیتونیم بخوریم بیایم کباب بوقلمون بخوریم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج