پیشنهاد سرآشپز: نان میوه ای ایتالیایی
این یك شیرینی خانگی خوشمزه است كه میتوانید از آن در مراسمهای مختلف یا زمانی كه یك مهمان ناخوانده دارید آن را از قبل درست كنید و هنگامی كه مهمان آمد سریع آن را داغ كرده و سروكنید، به همین راحتی.
مواد لازم نان میوهای
برای شروع
فر را در حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. كشمشها را درون آب پرتقال ریخته و بگذارید تا روی آن را بپوشاند و خیس بخورند در همین حین آرد را با بكینگپودر و كره مخلوط كنید تا زمانی كه شبیه به یك خمیر شود. در یك كاسه تخممرغها را بشكنید و شیر را همراه با كمی نمك به آن اضافه كنید و با یك چنگال آن را هم بزنید تا زمانیكه كف كند. بعد كشمشها را از آب پرتقال درآورده و درون مخلوط شیر و تخممرغ بریزید و خمیری را كه درست كردهاید به آن اضافه كنید و مجددا با دست مواد را مخلوط كنید تا یك خمیر خوب از كار دربیاورید؛ خمیر نرم آماده است.
پخت
میز كار خود را تمیز كرده و آرد روی آن بپاشید، بعد خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه آن را پهن كنید ولی حواستان باشد كه خمیر را نازك نكنید حداقل ضخامت خمیر باید 2سانتیمتر باشد. با یك قالب گرد فنجانی 10 دایره دربیاورید و كنار بگذارید. برای اینكه كارتان دوباره نشود میتوانید 10 دایره دیگر نیز از خمیر دربیاورید و آنها را در فر قرار داده تا طلایی شوند و همچنین پف كنند. برای این كار 12 تا 15 دقیقه كافی است. بعد از 15 دقیقه آنها را از فر درآورده و روی سینی توری قرار دهید تا سرد شوند بعد نوبت به این میرسد كه كار اصلی را انجام دهید. كیكهای فنجانی را از وسط به 2 قسمت كرده و مربای توتفرنگی یا آلبالو را در لابهلای كیكها قرار دهید و روی آن خامه بریزید و مجددا نصفه كیك را مانند در روی آن بگذارید.
برای سرو
كیكهای فنجانی را درون یك سینی بزرگ بچینید و روی میز قرار دهید؛ یادتان نرود حتما با یك فنجان چای سرو این شیرینی را كامل كنید.
- مربای آلبالو یا توتفرنگی: ۱۲۰ گرم آب پرتقال: برای خیس خوردن كشمشها
- آرد: ۴۵۰ گرم + میزانی آرد برای پاشیدن
- بكینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
- كره: ۱۲۰ گرم
- نمك: به میزان لازم
- تخممرغ: ۲ عدد بزرگ
- شیر: ۵ قاشق غذاخوری
- خامه سفت شده یا خامه غلیظ: ۱۵۰ میلیلیتر
- كشمش: به میزان لازم
برای شروع
فر را در حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. كشمشها را درون آب پرتقال ریخته و بگذارید تا روی آن را بپوشاند و خیس بخورند در همین حین آرد را با بكینگپودر و كره مخلوط كنید تا زمانی كه شبیه به یك خمیر شود. در یك كاسه تخممرغها را بشكنید و شیر را همراه با كمی نمك به آن اضافه كنید و با یك چنگال آن را هم بزنید تا زمانیكه كف كند. بعد كشمشها را از آب پرتقال درآورده و درون مخلوط شیر و تخممرغ بریزید و خمیری را كه درست كردهاید به آن اضافه كنید و مجددا با دست مواد را مخلوط كنید تا یك خمیر خوب از كار دربیاورید؛ خمیر نرم آماده است.
پخت
میز كار خود را تمیز كرده و آرد روی آن بپاشید، بعد خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه آن را پهن كنید ولی حواستان باشد كه خمیر را نازك نكنید حداقل ضخامت خمیر باید 2سانتیمتر باشد. با یك قالب گرد فنجانی 10 دایره دربیاورید و كنار بگذارید. برای اینكه كارتان دوباره نشود میتوانید 10 دایره دیگر نیز از خمیر دربیاورید و آنها را در فر قرار داده تا طلایی شوند و همچنین پف كنند. برای این كار 12 تا 15 دقیقه كافی است. بعد از 15 دقیقه آنها را از فر درآورده و روی سینی توری قرار دهید تا سرد شوند بعد نوبت به این میرسد كه كار اصلی را انجام دهید. كیكهای فنجانی را از وسط به 2 قسمت كرده و مربای توتفرنگی یا آلبالو را در لابهلای كیكها قرار دهید و روی آن خامه بریزید و مجددا نصفه كیك را مانند در روی آن بگذارید.
برای سرو
كیكهای فنجانی را درون یك سینی بزرگ بچینید و روی میز قرار دهید؛ یادتان نرود حتما با یك فنجان چای سرو این شیرینی را كامل كنید.
پ
نظر کاربران
اون 10 تایی رو که کنار گذاشتیم چی شد؟