آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌
۲۵۹۷۳۵
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳
۱۹۹۸۷ 
مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و سوسیس‌هایی که خودشان در خانه‌هایشان درست می‌کنند و در صبحانه و ناهار و شام و حتی میان وعده هم می‌توانی بو و مزه‌شان را پیدا کنی.
مجله آشپزی مثبت: مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و سوسیس‌هایی که خودشان در خانه‌هایشان درست می‌کنند و در صبحانه و ناهار و شام و حتی میان وعده هم می‌توانی بو و مزه‌شان را پیدا کنی. برای همین هم هست که در بیشتر غذاهای مجلسی و رسمی مردم این منطقه ژامبون هم دیده می‌شود.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

مثلاً خوراک گوشت و پاستا که غذای رسمی مردم رومانی و بلغارستان است، بااینکه بر پایه گوشت و پاستا است اما حتماً باید 100 گرم هم ژامبون داشته باشد. مردم رومانی معتقدند ژامبون و سوسیس‌هایی که در خانه و با دست‌های خودشان درست می‌کنند سلامتی و آرامش را برای آنها هدیه می‌آورد. خوراک گوشت و پاستا، غذای مخصوص جشن‌های کوچک این مردم است.

مواد لازم 

  • 400 گرم گوشت گوساله
  • 200 گرم پاستای فرمی
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 200 گرم ژامبون گوشت
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای
  • 2 حبه سیر
  • 1 ق چ زیره
  • 1 ق س فلفل پاپریکا
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. پیاز و ژامبون را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

2. بگذارید 5 دقیقه روی حرارت کم، روغن ژامبون بیرون بیاید.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

3. وقتی ژامبون روغن انداخت، بگذارید مثل تصویر خوب برشته شود، سپس فلفل دلمه‌ای نگینی شده و سیر رنده شده را به پیاز و ژامبون اضافه کنید.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

4. گوشت را مکعبی برش بزنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

5. بعد از چند دقیقه، فلفل پاپریکا را هم روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

6. گوجه‌فرنگی را نگینی خرد کنید و با کمی زیره و نمک و فلفل به بقیه موادتان اضافه کنید.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

7. حالا به‌اندازه 2 لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

خوراک گوشت رومانی، غذاي محبوب رومانی ها

8. وقتی گوشت خوب پخت، آن را با پاستای فرمی که قبلاً آب کش کرده‌اید سرو کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:54 - 1394/08/25
به نظر خیلی خوشمزه میاد ولی حیف که در کشور من نمیشه به هیچ ژامبونی اطمینان کرد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج