دعوت به مراسم شیشلیک پزی!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۵۹۷۴۱
۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴
۵۵۱۳۰
آقایان ثابت كنيد در آشپزخانه هم سرآمديد!
همه مردا عاشق گوشت و کبابن. اصلا تو غذا گوشت نباشه که اون غذا، غذا نمی شه! فکر کن یک سینی کباب گوشت خالص. وای حتی تصورشم خوشمزه است. حالا فکر کن این سینی کباب رو خودت درست کرده باشی. دیگه چه شود.
مجله آشپزی مثبت: همه مردا عاشق گوشت و کبابن. اصلا تو غذا گوشت نباشه که اون غذا، غذا نمی شه! فکر کن یک سینی کباب گوشت خالص. وای حتی تصورشم خوشمزه است. حالا فکر کن این سینی کباب رو خودت درست کرده باشی. دیگه چه شود. کباب درست کردن شاید به نظر آسون بیاد و تو دلت بگی بابا یه کبابه دیگه، حالا مگه می خوای چی کار کنی؟ اما همین یه کباب درست کردن هم واسه خودش کلی لم و فوت کوزه گری داره. الکی که نیست.

قراره شیشلیک درست کنیم. من که خودم عاشق شیشلیکم. عاشق اون گوشت قلمبه تهشم که چسبیده به اون استخون کج. بیاین با هم یک دیس شیشلیک خوشمزه درست کنیم و برای ناهار ظهر جمعه به خانوما بگیم پاشونو تو آشپزخونه نذارن. بله دیگه. ما می تونیم. ما تو آشپزی سر آمدیم. یادتونه که.

دعوت به مراسم شیشلیک پزی!

مواد لازم برای 2 نفر

  •  1 کیلو گوشت راسته گوساله یا گوسفند
  • 100 گرم دنبه
  • 4 عدد پیاز
  • 150 گرم کره
  • 4 قاشق غ س روغن‌زیتون
  • 5 عدد گوجه‌فرنگی
  • به‌اندازه لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. اول‌ازهمه باید حواست به گوشتی که می‌خری باشه. به قصاب بامعرفت محله تون بگو از اون گوشتای تازه که اون پشت قایم کرده بهت بده. گوشت تازه، هم نرمه هم رنگ و روی بهتری داره.

2. ‌ بعدازاینکه گوشتو خریدی، باید مرحله اول رو روش اجرا کنی. گوشتو میذاری روی تخته و اون اندازه‌ای که دوست داری می‌بری و تکه‌تکه می‌کنی. مثل قصابای حرفه‌ای با ساطور کار کن. خیل نرم و ظریف هم ضربه بزن روی گوشتا.

3.   حالا اون پیازا رو رنده کن، بعد آبشونو بگیر. آب پیاز و یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه رو باهم مخلوط کن و بریز روی گوشت. همچین که می خوای گوشتو ناز کنی. با دستت آب پیاز و فلفل رو بمال روی گوشت تا حسابی به خوردش بره. دم آخر هم روغن‌زیتون رو بریز روی گوشت و بازم گوشتارو ماساژ بده تا خوب اون آب پیاز و فلفل و روغن‌زیتون به خوردش بره و حسابی نرم بشه. اگه فرصت داری بذار چند ساعت تو یخچال بمونه. این‌جوری هم طعم کبابت بهتر می شه و هم وقتی گوشت رو بذاری تو دهنت مثل پنبه می مونه.

4. ‌ مهم‌ترین قسمت کباب کردن به سیخ کشیدن گوشتاست. اون دنبه‌ها بود که تو مواد لازم گفتم، واسه تزیین نیست که. اونارو تیکه تیکه کن. اندازه مکعب‌های سه سانتی. حالا سیخو بردار. یک تیکه گوشت که سیخ کردی بعدش باید یه دنبه به سیخ بزنی.

5. ‌  ایشالله زغالا یادت نرفته دیگه. زغالا رو که خوب آماده کردی و گل افتاد به جونشون، باید سیخارو بذاری روش. حواست باشه. سیخارو به حال خودشون رها نکنی و بری. هر دو سه دقیقه یک‌بار باید سیخارو بچرخونی. بعد که خوب کباب شد از روی زغال بردار و بچین توی یه دیس. همون طور داغ داغ هم باید روشون کره بمالی تا نرم‌تر و خوشمزه‌تر بشن. بفرمایید. کباب شیشلیک شما آماده است. تو دیس رو هم باسلیقه خودت تزیین کن. با پیاز و گوجه‌فرنگی و جعفری و لیموترش و کلم قرمز و لوبیا سبز و...

کلک مرغابی

اگه وقت نداری و می خوای سریع گوشتو کباب کنی، دو تا کیوی رو رنده کن و بریز روی گوشتا. تو نیم ساعت گوشتا مثل پنبه می شن.

فوت و فن:

اگه بساط منقل و آتیش واست سخته، می تونی تیکه‌های گوشت رو تو سینی فر بچینی و بذاریشون تو فر. نیم ساعت کافیه. حرارت هم باید 180درجه سانتی گراد  باشه. بیشتر باشه جزغاله می شن. گفته باشم.

نکته

کباب‌ها رو بعدازاینکه از روی زغال برداشتی، لای نون نذار. نون آب کبابو می گیره و کبابت خشک می شه.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:03 - 1394/08/10
قطعا نویسنده این مطلب یه زن بوده
خیال کرده مردا با این چیزا گول میخورن !
"آقایان ثابت كنيد در آشپزخانه هم سرآمديد!"
پاسخ ها
سید امین
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
دقیقا بهترین اشپزهای دنیا مردها هستن
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۸
خخخخ باشه بابا شما مردا بهترین آشپزای دنیا ولی پرا هیچکدوم از این همه مردی که تا حالا دیدم آشپز خوبی نبودن؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
18:42 - 1395/11/18
در جواب آقا سید امین: فکر میکنی دلیل اینکه به قول شما بهترین آشپزهای دنیا مرد هستند چیه؟ جوابش سادست ،چون در همه رستورانها و هتل های سراسر دنیا اکثر آشپزها مرد هستند و امکان معروف شدنشون خیلی زیاده (همون طور که بیشتر مدیران رستورانها و کارمندانشون هم مرد هستند)، در حالیکه زنها تو خونه های خودشون آشپزی میکنند و هیچوقت شناخته نمیشن .پس میشه نتیجه گرفت آشپزهای "معروف" بیشترشون مرد هستند ،این دلیل نمیشه "بهترین" آشپزها باشند،فقط معروف ترینند .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
آیلین_فوتر کاشت ابرو