۲۶۴۰۰۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

هندی ها به دنبال بازگرداندن الماس کوه نور

گروهی از بازرگانان و هنرمندان هندی به صورت متحد با ارائه دادخواستی به دادگاه عالی لندن، خواستار بازگرداندن الماس مشهور یک صد میلیون پوندی &#۰۳۹;کوه نور&#۰۳۹; به هند شده اند.

خبرگزاری ایرنا: گروهی از بازرگانان و هنرمندان هندی به صورت متحد با ارائه دادخواستی به دادگاه عالی لندن، خواستار بازگرداندن الماس مشهور یک صد میلیون پوندی 'کوه نور' به هند شده اند.

روزنامه ایندیپندنت روز دوشنبه در گزارشی دراین خصوص نوشت: این گروه که خودشان را 'کوه نور' می خوانند، می گویند این الماس ۱۵۰ قیراطی که در حال حاضر بخشی از جواهرات تاج ملکه انگلیس است، از خانه اصلی اش سرقت شده است و دولت انگلیس بایستی آن را بازگرداند.

این روزنامه افزود: 'دیوید دی سوزا' ، که از نظر مالی از این پروندۀ قضایی را در انگلیس حمایت می کند، می گوید: «کوه نور یکی از مصنوعاتی است که در شرایط مشکوکی از هند برده شده است.'

هندی ها به دنبال بازگرداندن الماس کوه نور

ایندیپندنت نوشت : 'دیوید دی سوزا'، مدعی است : 'استعمار بریتانیا نه تنها ثروت ملت هند را دزدید بلکه روح این کشور را هم نابود کرد.»

روزنامه ایندیپندنت اضافه کرد: 'بهومیکا سینگ' ستاره بالیوود از اعضای این گروه می گوید: کوه نور نه فقط یک الماس ۱۰۵ قیراطی است بلکه بخشی از تاریخ و فرهنگ ما است و بایستی بدون هیچ گونه شک و تردیدی بازگردانده شود.

این روزنامه افزود: وکلای پرونده گروه 'کوه نور' می گویند آنها این پرونده را براساس هولوکاست فرهنگی ( بازگشت اشیاء فرهنگی) بنانهاده اند که براساس آن نهادهای ملی در انگلیس می توانند اقدام به بازگرداندن اشیا سرقت شده کنند.

ایندیپندنت اضافه کرد: 'ساتیش جاکو' از شرکت حقوقی 'روبریک لوئیس کینگ ' مستقر در بیرمنگام می گوید که آنها ادعاهای خودشان را در چارچوب دکترین مشترک حقوق 'تجاوز به اشیاء' مطرح کرده و می گویند که دولت انگلیس این الماس را سرقت کرده است .

به نوشته این روزنامه، این وکیل انگلیسی می گوید که آنها همچنین مترصد طرح این پرونده در دادگاه بین المللی کیفری هستند.

ایندیپندنت در همین حال نوشت که دولت انگلیس پیش از این، ادعاهای مطرح شده در این خصوص را رد کرده است.

هندی ها به دنبال بازگرداندن الماس کوه نور

دولت انگلیس تابه حال درخواست ها برای بازگرداندن الماس کوه نور را رد کرده است و در همین راستا دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، در سال ۲۰۱۳ میلادی در جریان سفر به هند از حق کشور خود برای داشتن کوه نور دفاع کرد.

کمپانی هند شرقی در دوران استعمار انگلیس بر هند الماس کوه نور را به انگلستان منتقل کرد و این جواهر در سال ۱۸۵۱ به ملکه ویکتوریا اهدا شد.

در سال ۱۸۷۷ میلادی رسماً اعلام شد این الماس در اختیار ملکه ویکتوریا امپراتور بریتانیا است.

این الماس، زوج الماس معروف دریای نور است که هم اکنون در موزه ی بانک مرکزی ایران نگهداری می شود و هر دو از قدیمی ترین جواهرات شناخته شده در جهان هستند.

الماس کوه نور در حال حاضر در برج لندن، محلی تاریخی در ساحل شمالی رود تِیمز، نگهداری می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج