باشگاه خبرنگاران جوان: دوستداران و هواداران زندهیاد مرتضی پاشایی در اولین سالگرد درگذشت این خواننده پاپ، دور هم جمع شدند.
مسجد امیرالمومنین عصر 22 آبانماه میزبان هواداران زندهیاد مرتضی پاشایی بود.
این مراسم با حضور تعداد قابل توجهی از هواداران این هنرمند برگزار شد و طبق روال معمول، بازار گرفتن عکسهای سلفی با هنرمندان هم داغ بود.
در این مراسم، علی مرادخانی - معاون امور هنری وزارت ارشاد - نیز حضور داشت. هنرمندانی مانند شهرام شکوهی، محمد علیزاده، روزبه نعمتاللهی، امیر تاجیک، مجید صالحی، مریم حیدرزاده و ... نیز در این مراسم حضور داشتند که بهدلیل تجمع افراد زیادی مقابل مسجد، برای عبور با مشکلاتی روبهرو شدند.
در هر حال خدا بیامرزه اش
2. آخه این چه تیپ و قیافه هاییه اومدن.....یکی مثل داعش خودشو درست کرده یکی با شلوار لی پاره اومده یکی تیپ لاتای 50 سال پیش رو زده..... به نظرم بی حرمتی به خدا بیامرز کردن ..... هرجایی یه رسمی داره