با ترکیب گوشت و بادمجان در خاطره ها بمانید
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۶۶۵۰۷
۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
۳۴۲۳۸
کباب قلقلی با ورقه بادمجان
گوشت قرمز با بادمجان همیشه ترکیب خوبی دارند و در کنار هم یک غذای خوشمزه می شوند. از همین موضوع استفاده کرده ایم و گوشت های قلقلی را لای نوارهای بادمجان قرار داذه ایم. مطمئن باشید که خیلی بی نظیر می شود.
مجله آشپزی مثبت - معصومه  افرازه: گوشت قرمز با بادمجان همیشه ترکیب خوبی دارند و در کنار هم یک غذای خوشمزه می شوند. از همین موضوع استفاده کرده ایم و گوشت های قلقلی را لای نوارهای بادمجان قرار داذه ایم. مطمئن باشید که خیلی بی نظیر می شود. با درست کردن این غذا طعم آن همیشه در خاطره مهمانتان خواهد ماند.

کباب  قلقلی با ورقه بادمجان

مواد لازم برای 4 تا 6  نفر

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز رنده شده
  • 1 ق س آرد سوخاری
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و ادویه
  • 1 کیلوگرم بادمجان
  • به میزان لازم آرد سوخاری برای سرخ کردن
  • به میزان لازم آرد سفید
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید، آنها را پوست بگیرید و به‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید. حال روی بادمجان‌ها مقداری نمک بریزید و آنها را داخل یک سبد قرار دهید. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را بشویید.

2. در یک ‌کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، ادویه دلخواه و یک قاشق سوپخوری پودر سوخاری بریزید و با دست آنها را خوب ورز دهید. حالا از مخلوط گوشت به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه گوشتی تمام شود.

3. ورقه‌های بادمجان را دور گوشت‌های قلقلی بپیچید، سپس آنها را در سیخ چوبی قرار دهید.

4. آرد سفید را در یک‌کاسه مناسب بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در یک‌کاسه دیگر خوب بزنید و در یک‌کاسه دیگر هم آرد سوخاری را بریزید. حالا سیخ‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را آغشته به تخم‌مرغ کرده و در انتها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید.

5. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه روغن خوب سرخ شد، کباب‌ها را داخل آن سرخ کنید. بهتر است کباب‌ها در روغن شناور باشند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر