با تنقلات زمستانی خورش درست کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
لاله زار مال_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
ریزخور_2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۲۷۹۰۶۱
۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
۲۲۰۸۹
خورش آلو قیسی
هوا که رو به سردی می رود نه تنها تغییر عمده ای در منوی غذایی خانواده ها ایجاد می شود، تنقلات روی میز هم به طور کامل تغییر می کند. اگر شما هم تنقلات شب های زمستانی تان را خریده اید مقداری از این برگه ها را برای یک غذای سنتی و خوشمزه کنار بگذارید.
مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: هوا که رو به سردی می رود نه تنها تغییر عمده ای در منوی غذایی خانواده ها ایجاد می شود، تنقلات روی میز هم به طور کامل تغییر می کند. روی میز اغلب خانه ها پر می شود از انواع و اقسام مغزها و برگه ها. اگر شما هم تنقلات شب های زمستانی تان را خریده اید مقداری از این برگه ها را برای یک غذای سنتی و خوشمزه کنار بگذارید.

خورش آلو و قیسی

مواد لازم براي 2 نفر

  • 300 گرم گوشت گوسفندی
  • 8 عدد آلو خورشی
  • 8 عدد قیسی
  • 3 ق س پیاز داغ
  • 2 ق س زعفران آب کرده
  • 2 ق س زرشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که به‌صورت قیمه‌ای خرد کرده‌اید اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

2.  آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت 1 ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شست‌وشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.

3.  وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید. 20 دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.

4.  وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید. در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.

فوت وفن

 آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد.اگر خورش شیرین شد، می‌توانید کمی آب‌لیمو ي تازه به آن اضافه کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
ادیب_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
خرید باکس 4
ادیب_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
ادیب_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
کالازم_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
انجمن پرستاری ایران_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کالازم_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تنورستان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر