سس مخصوص پارمزان برای سالاد
۲۷۹۷۲۲
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
۲۷۸۰۹
امروز می خواهیم طرز تهیه سسی با پنیر پارمزان را به شما آموزش دهیم. می توانید این سس را تا دوهفته در کیسه های پلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید. برای نمونه کم چرب آن می توانید از ماست کم چرب بجای خامه ترش استفاده کنید.
وب سایت آشپز باشی: امروز می خواهیم طرز تهیه سسی با پنیر پارمزان را به شما آموزش دهیم. می توانید این سس را تا دوهفته در کیسه های پلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید. برای نمونه کم چرب آن می توانید از ماست کم چرب بجای خامه ترش استفاده کنید.

سس سالاد پارمزان با فلفل

مواد لازم:
  • ۱ لیوان  شیر پرچرب
  • ۱/۲ لیوان خامه ترش
  • ۱/۴ لیوان سس مایونز 50 گرم
  •  1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
  •  فلفل و نمک به میزان لازم   
طرزتهیه:

در یک کاسه متوسط شیر پرچرب و خامه ترش و مایونز را هم بزنید تا کاملاً ترکیب و یکدست شود.فلفل درشت و پارمزان را داخل آن بریزید و هم بزنید. در پایان به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج