تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟
۲۸۰۴۲۲
۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۹
۱۹۹۰۹ 
برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.
مجله آشپزی مثبت - عاطفه حدودی: برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

پنکیک لبو

مواد لازم:
 
  • 1 پیمانه آرد
  • 2 ق س عسل
  •  1/2 پیمانه شیر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  •  3 عدد لبوی کوچک
  • 1 ق چ بیکینگ‌پودر

طرز تهیه:

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ به‌این‌ترتیب که اول آرد، بیکینگ پودر،شیر و  تخم‌مرغ​ را هم زده  در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد عسل و لبوی رنده شده یا پوره شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه پنکیک آماده شد، به مدت 5 دقیقه بگذارید در یک ظرف شیشه‌ای استراحت کند.

2. حالا تابه‌ای را کمی چرب کنید و به‌اندازه‌ای که می‌خواهید از مایه درون تابه بریزد. وقتی مایه پنکیک حباب زد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند و حباب بزند. وقتی دو طرف پنکیک خوب پف کرد آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج