۲۹۴۳۰
۴ نظر
۵۰۰۷
۴ نظر
۵۰۰۷
پ

اشکنه پیاز، خوشمزه سریع

ور كردنش مشكل است، اما اگر پیاز را دوست دارید، اشكنه پیاز را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید. مواد مصرفی در این غذا به اندازه انگشتان یك دست استبه یاد داشته باشید، تهیه یك غذای خوشمزه با حداقل مواد، كاری دشوار اما ممكن است.

اشکنه پیاز، خوشمزه سریع


برترین ها: باور كردنش مشكل است، اما اگر پیاز را دوست دارید، اشكنه پیاز را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید. مواد مصرفی در این غذا به اندازه انگشتان یك دست است، اما تخم‌مرغ آن پروتئین مورد نیاز بدن را تامین كرده و پیاز به عنوان یك ضدعفونی‌كننده، سموم بدن را دفع کرده و بدن را در برابر بیماری‌های احتمالی واكسینه می‌كند. به یاد داشته باشید، تهیه یك غذای خوشمزه با حداقل مواد، كاری دشوار اما ممكن است.

اشکنه پیاز، خوشمزه سریع


مواد لازم برای 4 نفر
  • پیاز متوسط: ۲عدد، خلالی
  • روغن: ۴ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یك قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ: ۳-۲عدد
  • نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:

۱ - روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را ۸دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.

۲ - زردچوبه را اضافه كرده و پس از یك دقیقه ۲پیمانه آب‌جوش به آن بیفزایید و با در بسته، روی شعله ملایم ۲۰دقیقه آن را بپزید.

۳ - تخم‌مرغ‌ها را در یك كاسه شكسته و هم بزنید، سپس به آرامی به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و پس از ۵دقیقه آن را با نان سرو كنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • amir13

      به شرطی شما هم در برنامه غذاییتان بگنجانید.

    • رها

      عالی بود

    • ميترا

      آخه پياز و آب و تخم مرغ با يه كم ادويه كه نشد غذا ؟
      بايد بعد از اينكه پياز رو تفت داديد دو حبه سير به دلخواه اضافه كرده و تفت داده بعد يك الي دو قاشق غذا خوري بسته به نوع غلظتش آرد سفيد اضافه ميكنم بعد از اينكه كمي تفت داديم و بوي خامي آرد برطرف شد به آن زردچوبه و فلفل و كمي نعناع اضافه كرده، البته ميتوانيم دو تا گوجه فرنگي نگيني يا يك قاشق رب گوجه فرنگي براي بهتر شدن طعم غذا به آن اضافه كرده وقتي كه مواد كمي تفت داده شد به آن آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن مواد ميتوانيم يك الي دو تا سيب زميني هم اضافه كرده و در آخر تخم مرغها را اضافه كنيم.

    • صفورا

      فکر کنم با داشتن تخم مرغ یه غذای تشریفاتی باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج