با بِه، بهترین غذای نانی را بپزید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
زمردی_داخلی3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی4
ریزخور_4
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۲۹۵۱۴۱
۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
۱۶۷۷۲
تاس کباب
بعضی از غذاهای قدیمی را فقط خانه مادرها و مادربزرگ ها می شود خورد و کدبانوهای جوان امروزی خودشان را برای پخت این مدل غذاها راحت کرده اند ولی اگر شما دوست دارید در خانه تان گه گاه بوی خانه مادربزرگ بپیچد، خودتان هم دست به کار شوید.
مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: بعضی از  غذاهای قدیمی را فقط خانه مادرها و مادربزرگ ها می شود خورد و کدبانوهای جوان امروزی خودشان را برای پخت این مدل غذاها راحت کرده اند ولی اگر شما دوست دارید در خانه تان گه گاه بوی خانه مادربزرگ بپیچد، خودتان هم دست به کار شوید.

با به، بهترین غذای نانی را بپزید

مواد لازم برای 4 نفر

  • 3 عدد به
  • 500 گرم گوشت گوسفندی
  • 3 عدد پیاز
  • 2 عدد بادمجان
  • 2 عددسیب زمینی
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 1 ق چ زردچوبه
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1.    به ها را خوب بشویید و آنها را از وسط نصف کنید وبه‌صورت ورقه‌های نازک خرد کنید. بادمجان‌ها را هم بشویید و به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. بادمجان را هم با پوست و هم بدون پوست می‌توانید استفاده کنید. سیب زمینی را هم بعد از شست‌وشو پوست گرفته و به‌صورت دلخواه خرد کنید. پیاز را بشویید، پوست بگیرد و به‌صورت حلقه‌ای خرد کنید.

2.  یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. مواد را به این صورت بچینید: ابتدا یک‌لایه پیاز داخل قابلمه بچینید، سپس روی آن گوشت تکه شده را قرار دهید. حلقه‌های بادمجان را روی گوشت بچینید و روی آن سیب زمینی های خرد شده را قرار دهید. لایه‌ها را به همین شکل روی‌هم قرار دهید تا مواد تمام شوند.

3.  حالا مقداری آب روی مواد بریزید تا جایی که روی مواد را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب داخل آن جوش بیاید. رب را داخل مقداری آب گرم حل کنیدو همراه زردچوبه آن را داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد بپزند. وقتی گوشت پخت، نمک و فلفل هم اضافه کنید.

4.  وقتی تاس کباب آماده شد، آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
زمردی_فوتر موبایل اصلی
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
زمردی_فوتر اصلی
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر