نان سیر بندر ترکمنی‌ها؛ مخصوص روزهای سرد زمستان
۲۹۵۵۷۵
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷
۲۰۴۸۱ 
فرقی نمی‌کند کجای شمال این سرزمین باشید. وقتی دریا باشد و سیر، می‌توانید یک غذای خوشمزه یا یک نان لذیذ درست کنید. مردم ترکمن نان‌های مختلفی دارند که یکی از آنها نان سیربا روغن محلی است. نانی که خیلی سریع درست می‌شود و مخصوص روزهای سرد زمستان است.
مجله آشپزی مثبت - مینا قائمی: فرقی نمی‌کند کجای شمال این سرزمین باشید. وقتی دریا باشد و سیر، می‌توانید یک غذای خوشمزه یا یک نان لذیذ درست کنید. مردم ترکمن نان‌های مختلفی دارند که یکی از آنها نان سیربا روغن محلی است. نانی که خیلی سریع درست می‌شود و مخصوص روزهای سرد زمستان است.

نان سیر غذای پیشنهادی بندر ترکمنی ها

 مواد لازم برای 4  نفر

  • 1 پیمانه آرد گندم
  • 1 لیوان آب
  •  پیمانه روغن محلی آب‌شده
  • 1 بوته سیر
  •  ق چ نمک

طرز تهیه:

1. آرد را در ظرفی بریزد و با روغن و آب مخلوط کنید؛ تا جایی که آرد به دست نچسبد.

2.  حالا سیر خرد شده را روی آن بریزد و با دست، خوب ورز دهید.

3.  نمک را اضافه کنید و دوباره خمیرتان را ورز دهید.

4.  خمیر را بگذارید سه ساعت در فضای آشپزخانه بماند.

5.  بعد از سه ساعت، به‌اندازه یک پرتقال از خمیرتان بردارید و آن را با وردنه صاف کنید.

6.  کف یک تابه صاف و نچسب کمی آرد و روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا خمیرتان را روی آن بکشید و وقتی یک‌طرف آن طلایی شد، طرف دیگر را روی حرارت بگذارید.

نکته

ترکمن‌ها این نان را در تنور خانگی درست می‌کنند. اگر تنور ندارید، می‌توانید آن را در تابه های صاف هم درست کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:33 - 1394/11/23
قسمت شد زمانی از کیک برنجی ترکمنی خوردیم .فکر کنم روی کرۀ خاکی چنین کیک خوشمزه وجود نداشته باشد .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج