با این کوفته‌ها دهانتان آتش می‌گیرد
۲۹۷۱۶۸
۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
۲۱۶۵۱
کوفته سیخی هندی
گوشت چرخ شده کم چرب, همراه با خمیر کاری, کوفته سیخی هندی را می سازد که با سس چیلی گوجه فرنگی تازه سرو می شود.
وب سایت آشپز باشی: گوشت چرخ شده کم چرب, همراه با خمیر کاری, کوفته سیخی هندی را می سازد که با سس چیلی گوجه فرنگی تازه سرو می شود.

کوفته سیخی هندی

مواد لازم:
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  •  گوشت بره چرخ کرده : 450 گرم
  • خمیر کاری : 2 قاشق غذاخوری
  •  ماست طبیعی : 2 قاشق غذاخوری
  •  روغن برای چرب کردن : به میزان لازم
  •  جوانه گشنیز تازه , برای تزیین : به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی :
  •  گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده: 3 عدد
  •  پودر تخم گشنیز : مقدار کمی
  •  پودر زیره : مقدار کمی
  •  گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کوفته سیخی هندی :

1. پیاز را داخل یک غذاساز , ریز خرد نمایید . گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود . این روش به گوشت کمک می نماید که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود . در صورت در دسترس نبودن غذا ساز , پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز , رنده نمایید .

2. خمیر کاری و ماست را اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید . مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم نمایید .

3. هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید . آنها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند .

4. برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی , گوجه فرنگی , ادویه , گشنیز , نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .

5. کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید.  در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید .

6. کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید . شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان , ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید .
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج