طرز تهیه پنکیک شکلاتی موزی
۳۰۰۷۲۷
۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۴
۲۳۴۴۰
پنکیک یک خوراکی بسیار خوشمزه است که به‌عنوان عصرانه هم می‌توانید آن‌را میل کنید.پخت پنکیک آن‌قدر راحت است که حتی اگر به‌عنوان اولین تجربه شیرینی‌پزی می‌خواهید آن‌را امتحان کنید مطمئن باشید که موفق می‌شوید.
وب سایت پارس گرد: پنکیک یک خوراکی بسیار خوشمزه است که به‌عنوان عصرانه هم می‌توانید آن‌را میل کنید.پخت پنکیک آن‌قدر راحت است که حتی اگر به‌عنوان اولین تجربه شیرینی‌پزی می‌خواهید آن‌را امتحان کنید مطمئن باشید که موفق می‌شوید.

طرز تهیه پنکیک شکلاتی موزی

مواد اولیه :
  • پودر آماده پنکیک 1 پیمانه
  • پودر کاکائو بدون شکر یک چهارم پیمانه
  • شیر شیر یک پنجم پیمانه
  • تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد
  • شکلات تلخ تکه ای یک پنجم پیمانه
  • بادام هندی یک پیمانه
  • موز یک عدد
طرز تهیه:

1. در یک کاسه بزرگ تمامی مواد (به‌غیر از تکه‌های شکلات) را با‌هم مخلوط می‌کنیم تا مایع نرمی به‌دست آید، در آخر تکه‌های شکلات را به مایع نرم شده اضافه می‌کنیم.

2. روی شعله تابه‌ای را (ترجیحا کوچک) قرار می‌دهیم و مقداری روغن کف آن می‌ریزیم، هنگامی‌که روغن داغ شد، با ملاقه مقداری از مایع را در تابه می‌ریزیم . هنگامی‌که سفت شد و اصطلاحا حباب‌هایی در آن ایجاد شد (معمولا بعد از 3 دقیقه حرارت دیدن) پنکیک را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر هم پخته و برشته شود .

3. این مواد تقریبا حدود 6 عدد پنکیک تقریبا با ضخامت 1 سانتی‌متری را تهیه می‌کند.) بعد از پخت، پنکیک‌ها را در ظرف با تزئین موز (به‌صورت حلقه شده) و بادام هندی و سس مخصوص پنکیک سرو می‌کنیم.

4. این پنکیک را می‌توانید با سس کارامل نیز سرو کنید.

اگر علاقه‌مند هستید که طعم شکلاتی بیشتری به پنکیک بدهید می‌توانید به‌جای شیر در دستور غذایی از شیر‌کاکائو استفاده کنید، هم‌چنین به‌جای بادام هندی می‌توانید از شکلات‌هایی با مغز بادام یا فندق استفاده کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج