فسنجان فندق را امتحان کنید، مشتری می شوید
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۳۰۸۱۳۱
۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳
۱۷۶۷۹
گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.
مجله آشپزی مثبت - شیوا علمی: گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.

فسنجان فندق

مواد لازم برای 2 نفر

  • 400 گرم  فندق
  •  یک عدد  پیاز متوسط
  •  200 گرم  رب انار
  • 200 گرم  مرغ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
  • 1 عدد هویج خرد شده
  •  به میزان لازم نمک و زردچوبه
  • به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

1.   فندق‌ها را در تابه‌ای بریزید و تابه را روی حرارت ملایم  قرار دهید تا فندق‌ها تفت بخورند، سپس آنها را از تابه خارج کرده ، بین یک پارچه یا حوله تمیز بریزید و با کف دست آنها را بسایید تا پوستشان جدا شود. اگر یک مقدار پوست روی فندق‌ها ماند مهم نیست، سپس آنها را آسیاب کنید.

2.   در یک ظرف مناسب فندق‌های آسیاب شده را با پیاز مخلوط کرده، سپس آن را 2 یا 3 بار چرخ کنید. مخلوط را در تابه‌ای بریزید  و آن را روی حرارت قرار دهید. به‌اندازه یک قاشق سوپخوری روغن مایع هم بریزید و با مقدار کمی زردچوبه و نمک آن را تفت دهید.

3.   بعد از 1تا2 دقیقه مقداری آب سرد اضافه کرده ، حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. در این میان مرغ را در مقداری روغن همراه با کمی زردچوبه و نمک با حرارت ملایم تفت دهید . فلفل دلمه‌ای، هویج و مقداری آب هم اضافه کنید و صبر کنید تا مرغ نیم‌پز شود.

4.   بعد از حدود 1 ساعت رب انار و مرغ نیم‌پز شده را بدون سبزیجات و آب همراه آن، داخل قابلمه بریزید و بگذارید 45 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند. بعد از زمان ذکر شده خورش شما آماده است. آن را با برنج سرو کنید.

یه جور دیگه

برای تهیه این خورش می‌توانید از فیله مرغ یا گوشت استفاده کنید. در این خورش هم مثل خورش فسنجان با گردو، اگر خواستید آب اضافه کنید، آب سرد اضافه کنید تا به فندق‌ها شوک وارد شود و به روغن بیفتند.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
روشا فارمسی_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر صالحی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر