فسنجان فندق را امتحان کنید، مشتری می شوید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
زمردی_داخلی1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 1
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
زمردی_داخلی3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۰۸۱۳۱
۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳
۱۷۶۵۳
گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.
مجله آشپزی مثبت - شیوا علمی: گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.

فسنجان فندق

مواد لازم برای 2 نفر

  • 400 گرم  فندق
  •  یک عدد  پیاز متوسط
  •  200 گرم  رب انار
  • 200 گرم  مرغ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
  • 1 عدد هویج خرد شده
  •  به میزان لازم نمک و زردچوبه
  • به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

1.   فندق‌ها را در تابه‌ای بریزید و تابه را روی حرارت ملایم  قرار دهید تا فندق‌ها تفت بخورند، سپس آنها را از تابه خارج کرده ، بین یک پارچه یا حوله تمیز بریزید و با کف دست آنها را بسایید تا پوستشان جدا شود. اگر یک مقدار پوست روی فندق‌ها ماند مهم نیست، سپس آنها را آسیاب کنید.

2.   در یک ظرف مناسب فندق‌های آسیاب شده را با پیاز مخلوط کرده، سپس آن را 2 یا 3 بار چرخ کنید. مخلوط را در تابه‌ای بریزید  و آن را روی حرارت قرار دهید. به‌اندازه یک قاشق سوپخوری روغن مایع هم بریزید و با مقدار کمی زردچوبه و نمک آن را تفت دهید.

3.   بعد از 1تا2 دقیقه مقداری آب سرد اضافه کرده ، حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. در این میان مرغ را در مقداری روغن همراه با کمی زردچوبه و نمک با حرارت ملایم تفت دهید . فلفل دلمه‌ای، هویج و مقداری آب هم اضافه کنید و صبر کنید تا مرغ نیم‌پز شود.

4.   بعد از حدود 1 ساعت رب انار و مرغ نیم‌پز شده را بدون سبزیجات و آب همراه آن، داخل قابلمه بریزید و بگذارید 45 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند. بعد از زمان ذکر شده خورش شما آماده است. آن را با برنج سرو کنید.

یه جور دیگه

برای تهیه این خورش می‌توانید از فیله مرغ یا گوشت استفاده کنید. در این خورش هم مثل خورش فسنجان با گردو، اگر خواستید آب اضافه کنید، آب سرد اضافه کنید تا به فندق‌ها شوک وارد شود و به روغن بیفتند.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
عارفی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر