اسلایس آناناس‌
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۳۰۹۳
۰۲ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۳
۲۱۲۹۰
ابتدا كره، شكر و وانيل را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا مواد كمي پف كرده و رنگ آن‌ها روشن شود. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و در حد يكدست‌شدن به‌هم زدن مواد را ادامه مي‌دهيم.

مواد لازم برای لایه زیره اسلایس
  • آرد: 150 گرم  
  • آرد ذرت:  25 گرم  
  • کره: 150 گرم  
  • پودر شکر:   150 گرم  
  • وانیل: يك قاشق چای‌خوری  
  • پودر بادام: 100 گرم  
  • کمپوت آناناس: یک قوطی 400 گرمی  
  • تخم‌مرغ: یک عدد
 مواد لازم برای تهیه کرم:
  • زرده تخم‌مرغ: 6 عدد  
  • شکر:150 گرم  
  • خامه صبحانه: 250 گرم  
  • كمپوت آناناس: يك قوطي 400 گرمي  
  • ژلاتين: 8 ورق  
  • شير: 400 ميلي‌ليتر حدود يك‌و‌نيم ليوان  
  • اسانس آناناس: 6 قطره  
  • آرد گندم: 75 گرم



روش تهیه :

ابتدا كره، شكر و وانيل را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا مواد كمي پف كرده و رنگ آن‌ها روشن شود. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و در حد يكدست‌شدن به‌هم زدن مواد را  ادامه مي‌دهيم. آرد، آرد ذرت و پودر بادام را داخل مايه مي‌ريزيم و با همزن برقي تا آخر كار خوب به هم مي‌زنيم تا مواد مخلوط شوند. كمپوت آناناس را داخل صافي ريخته، شهد آن را جدا كرده كنار مي‌گذاريم خمير كيك آماده شده را داخل قالب چهارگوش به ضلع 23 سانتي‌متر كه آن را از قبل چرب كرده‌ايم پهن مي‌كنيم و آناناس‌ها را روي آن مي‌چينيم. قالب را به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 170 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم. براي تهيه كرم؛ ابتدا زرده تخم‌مرغ، شير و آرد را مخلوط كرده از صافي رد مي‌كنيم تا گلوله‌هاي مواد در آن باقي نمانده باشد. شكر و اسانس آناناس را به مواد اضافه مي‌كنيم و روي حرارت مي‌گذاريم و آنقدر به هم مي‌زنيم تا غليظ شود. سپس از روي حرارت برداشته خامه صبحانه را داخل آن مي‌ريزيم و مواد را كنار مي‌گذاريم تا از حرارت بيفتند. نيمي از شهد كمپوت آناناس را با آناناس‌ها داخل مخلوط‌كن ريخته و آن را به شكل پوره درمي‌آوريم. پوره را نيز به مواد كرم اضافه مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. ژلاتين‌ها را داخل آب سرد قرار مي‌دهيم تا نرم شوند وقتي نرم شدند آن‌ها را داخل صافي ريخته بقيه شهد كمپوت را داخل ظرف فلزي ريخته و برگه‌هاي ژلاتين نرم شده را به آن اضافه مي‌كنيم. مخلوط را 2 تا 3 دقيقه روي حرارت ملايم به هم مي‌زنيم تا يكدست و زلال شود. وقتي ژلاتين را به كرم اضافه كرديم كرم را روي كيك پخته و خنك شده داخل قالب مي‌ريزيم و به مدت يك‌و‌نيم ساعت داخل فريزر مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. پس از اين بهتر است قالب را يك شب در يخچال قرار داده و سپس اسلايس را برش زده و سرو كنيم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر لاجوردی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیان طب - فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر صالحی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی