طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار
رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه های مختلف درست می شود.
وب سایت سوران: رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه های مختلف درست می شود.
مواد اولیه :
- آرد ۲۲۰ گرم
- بکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- روغن (روغن جامد) ۱/۳ فنجان
- شیر ۳/۴ فنجان
- گوشت قرمز (پخته و خرد شده) ۲۲۵ گرم
- پنیر چدار (رنده شده) ۳/۴ فنجان
طرز تهیه:
۱. داخل یک کاسه، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و روغن جامد خرد شده را اضافه کنید و شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی سطح آرد ریخته قرار دهید و ۶ تا ۸ بار ورز دهید و به شکل مستطیل ۲۵ در ۴۰ سانتیمتری در بیاورید و روی آن گوشت و پنیر را پراکنده کنید.
۲. بعد مستطیل را لوله کنید و از عرض به ۱۵ تکه تقسیم کنید و هر کدام را از سمت برش خورده داخل قالب مافین قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) داخل فر قرار دهید و بپزید تا طلایی شوند و بعد گرم سرو کنید.
۲. بعد مستطیل را لوله کنید و از عرض به ۱۵ تکه تقسیم کنید و هر کدام را از سمت برش خورده داخل قالب مافین قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) داخل فر قرار دهید و بپزید تا طلایی شوند و بعد گرم سرو کنید.
پ
ارسال نظر