شیرینی کاکائویی برای آنهایی که فر ندارند
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۱۳۷۶۶
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۲
۲۹۱۸۵
این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید. فر هم که نمیخواد پس واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند مناسبه.
وب سایت دکتر سلام: این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید. فر هم که نمیخواد پس واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند مناسبه.

طرز تهیه شیرینی کاکائویی بی نظیر

مواد اولیه :
  • شکلات تلخ 100 گرم
  • شکر 125 گرم
  • عسل 50 گرم
  • خامه 100 گرم
  • کره 50 گرم
طرز تهیه:

1.شکر و خامه رو توی دیگ یا شیر جوش میریزیم.

2.جنس دیگ مهم نیست.

3.روی حرارت متوسط اجاق قرار میدیم. و هم میزنیم.

4.وقتی شروع کرد به قل زدن، زمان میگیریم و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

5.ولی اگر با تلخی شکلات مشکل دارید میتونید با درصد های پایینتر کار کنید.

6.شکلات رو خورد میکنیم.

7.عسل و کره و شکلات رو توی دیگ میریزیم و هم میزنیم و روی حرارت متوسط اجاق مرار میدیم.

8.مرتب هم میزنیم.

9.از عسل طبیعی استفاده نکنید. حتما از عسل صنعتی بازاری استفاده کنید.

10.به هم زدن ادامه میدیم. اگر دماسنج داریم که باید به دمای 120 درجه سانتیگراد برسیم.

لزومی نداره حتما دماسنج داشته باشید.به غلظتش خوب دقت کنید.

11.باز بذاریدش روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید.

12.یکی از راه های تشخیصش اینه که موقعی که داریم هم میزنیم کارامل اینقدر غلیظ شده که کف دیگ کاملا تمیز دیده میشه. یعنی یه جورایی کشدار و غلیظه.

13.اگر دارید مرتب هم میزنید نباید نگران سوختنش باشید. حرارت زیر دیگ اونقدری نیست که شکلات رو بسوزونه. پس اینقدر به هم زدن سریع و مرتب ادامه بدید تا به غلظتی که گفتم برسید.

14.از قبل توی یک ظرف با ابعاد حدودی 10 در 10 سانتیمتر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.

15.لزومی نداره مربع باشه میتونه مستطیلی باشه. ابعادش ولی تو همین مایه ها باشه.

16.مایه رو توی قالب میریزیم.

17.برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا سفت شه.

18.حالا با کارد به ابعاد مورد نظر برش میزنیم.

19.برای سهولت کار هر بار لبه کارد رو تمیز کنید و بعد برش بزنید.

20.این رو هم بگم که چون کارامل سفته، برش زدنش انرژی میخواد!

نکات:

1- خب به همین سادگی. حالا لای کاغذ روغنی یا زر ورق بپیچید و تزئین کنید. یا اینکه نه همینطوری برش زده توی ظرف خوشگل بچینید و سرو کنید.

2- در صورت دلخواه میتونید از اسانس یا ادویه هایی مثل هل و دارچین هم استفاده کنید. یا با ترکیبی از آجیل خورد شده. کاراملها رو در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. عمرش هم خیلی خوبه میتونید هفته ها داشته باشیدش. با پودر پسته یا بادام یا سایر آجیلها و همچنین ادویه ها توش تنوع ایجاد کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کالابرد_فوترموبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر2
شفا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
کالابرد_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
استیل رگال_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر