اورنج وانیلا كرم
۳۱۷۳۱
۱۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۵
۱۱۸۶۷
پودر ژله پرتقال را طبق دستورالعمل با یك لیوان آب‌جوش و سپس آب سرد مخلوط كرده، به آن فیله پرتقال اضافه كنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در یخچال قرار دهید تا ببندد....
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

موادلازم:

  • پودر ژله پرتقال: یك بسته
  •  آب سرد: یك پیمانه
  •  آب داغ: یك پیمانه
  •  زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  •  شكر: 100 گرم
  •   شیر: 160 میلی‌لیتر
  •  آب‌پرتقال تازه: 80میلی‌لیتر
  •  خامه فرم‌گرفته: 300 گرم
  •  وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری یا اسانس پرتقال یك قطره
  •  پوست پرتقال رنده شده: یك قاشق چای‌خوری
  •  پودر ژلاتین: یك قاشق ‌سوپ‌‌خوری سرصاف
  •   فیله پرتقال  یك عدد
روش تهیه:

1- پودر ژله پرتقال را طبق دستورالعمل با یك لیوان آب‌جوش و سپس آب سرد مخلوط كرده، به آن  فیله پرتقال اضافه كنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در یخچال قرار دهید تا ببندد.

2- پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و اجازه دهید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.

3- زرده تخم‌مرغ، شكر، وانیل یا اسانس را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید تا مخلوط شود.

4- شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود حین هم زدن به مایه زرده اضافه كنید.

5- ظرف را روی حرارت گذاشته مدام هم بزنید تا كمی غلیظ شود. نباید جوش بیاید. حدود 3دقیقه كافی است.

6- محلول ژلاتین را به مواد اضافه كنید. خامه شیرین شده را بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی به مایه اضافه كنید تا یكدست شود.

7- كرم خنك‌شده را روی ژله بسته شده درون قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید.

نکات آشپزی


1- این دسر را با ژله لیمو و آبلیمو نیز می‌توان تهیه كرد.

2- وقتی ژله پرتقال را در ظرف می‌ریزید می‌توانید ظرف را یك‌طرفی قرار دهید تا كج ببندد و بعد كرم را رویش بریزید.

یا می‌توانید ژله را ته قالب ریخته پس از بستن، كرم را روی‌آن بریزید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج