۳۱۸۶۰۴
۳ نظر
۵۰۲۶
۳ نظر
۵۰۲۶
پ

تاثیر امواج موبایل روی مغز و اعصاب

پروفسور سمیعی در یک بخش خبری سراسری اعلام کرد هنوز اثبات نشده امواج موبایل یا سایر امواج برای بدن ضرر داشته باشد.

خبرآنلاین: پروفسور سمیعی در یک بخش خبری سراسری اعلام کرد هنوز اثبات نشده امواج موبایل یا سایر امواج برای بدن ضرر داشته باشد.

پروفسور مجید سمیعی جراح معروف مغز و اعصاب در شبکه خبر سیما گفتگوی کوتاهی درباره سلامت مغز و اعصاب داشت. بخشی از اظهارات او که اخیرا در بازی شهرآورد پایتخت در استادیوم آزادی حضور داشت را درباره سلامت انسان می خوانید:

چه کنیم در سنین بالا دچار سکته مغزی نشویم؟

عوامل زیادی در سلامت بدن در سنین بالا مهم است. تغذیه ما با بالا رفتن سن بسیار موثر است. زمانی ما متوجه بیماری در سلول های مغزی می شویم که دچار سکته شده ایم. در حالی که باید ۲۰ سال قبل به فکر تغذیه مغز باشیم. اگر بتوانیم از سنین ۳۵ تا ۴۰ سال بعد مواظب تغذیه، چربی، فشار خون و مسایل دیگر باشیم که عروق بدن خسته نشوند، مطمئنا در سنین بالا با دقت و تمرکز بالا می توانند زندگی کنند. این نصیحت من برای کسانی است که علاقمند به سلامت خود هستند.

ضرر امواج موبایل برای مغز و اعصاب چقدر است؟

امواج موبایل تنها امواجی نیست که اطراف ما وجود دارد. هزاران نوع امواج می آیند و در بدن ما رد می شوند و ما نمی بینیم. شاید به همین دلیل اعتماد به ضرر رسانی آن نداریم. تاکنون ثابت نشده که امواجی که در اطراف ما هست، ضرر زیادی برای بدن دارد یا ندارد. این کار یعنی اثبات یا رد این موضوع بسیار مشکلی است. از این لحاظ نمی گویم اثری ندارد، همه امواج که از بدن ما رد می شوند، حتی دو انسان که مقابل همدیگر هستند یا به همدیگر برمی خورند، یا به هم علاقمند می شوند یا با همدیگر تعامل فکری دارند یا احساسات نسبت به همدیگر دارند امواج دارند.

برای دانشجویان رشته پزشکی چه توصیه ای دارید؟

مهمترین چیز تمرکز افکار است. جوانها اشتباه می کنند از شاخه ای به شاخه دیگر می پرند. اگر آدم اطلاعات عمومی داشته باشد بد نیست ولی باید یک رشته ای را پیش بگیرد. برای این منظور باید عاشق آن رشته باشد. عشق بزرگترین قدرت در وجود انسان است. اگر به خاطر ثروت و مقام بخواهد دنبال چیزی باشد، موفق نخواهد بود. باید عاشق باشد و از همه چیز برای تسلط در آن رشته، صرف نظر کند. امیدوارم جوانان به این نصیحت گوش کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اگر انسانی عاشق یک رشته ای باشد و تمام زندگیش را صرف آن کند و بعد نتواند از آ استفاده کند اقای بزرکترین متخصص فکر و مغز فکر نمیکنی در آینده این عشق باعث بیماری و سرخوردگی او شود؟ فکر نمی کنی این حرف ها مال جامعه ای است که شما در آن درس خواندی نه ما که تعداد زیادی عاشق رشته هاشون درمانده شده اند.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عزیز من این فرد در رشته دیگری هم که علاقه به آن ندارد ، در جامعه مورد نظر شما همان مشکل را پیدا خواهد کرد . منتهی در رشته مورد علاقه اش حد اقل از نظر تحصیلی رشد می کند .

    • انور

      از پارازیت چه خبر

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج