عدسی و رازهای خوشمزه شدن آن
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
ریزخور_3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
زمردی_داخلی4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر نداف کرمانی 4
ریزخور_4
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی 2
ریزخور_2
لاله زار مال_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۲۵۰۷۷
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
۱۴۸۰۳۹
عدس یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و پیشگیری از کم خونی است. دستور پخت و راز های خوشمزه شدن عدسی را در این مطلب ببینید.

وب‌سایت سوران: عدس یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و پیشگیری از کم خونی است. دستور پخت و راز‌های خوشمزه شدن عدسی را در این مطلب ببینید.

مواد لازم:

  • عدس: ۲ لیوان
  • روغن: ۲ ق غ
  • پیاز: (متوسط/برای پیاز داغ)  ۱ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ الی ۳ ق غ


عدسی و رازهای خوشمزه شدن آن

عدسی و رازهای خوشمزه شدن آن

طرز تهیه:

۱- عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید. با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود، ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود.

۲- عدس‌ها را با روغن و آب (یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید) بپزید. پس از پخت کامل عدس‌ها پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل (و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که می‌پسندید) اضافه کنید. قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید.

۳- آن را با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون آنرا سرو کنید. (اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر هم روی بریزید خوشمزه و سهل الهضم میشود.)

۸ راز عدسی

از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعده‌ها استفاده می‌شده آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است. البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت می‌شده. برای پخت عدسی نیز نکته‌هایی وجود دارد که ما به ۸ مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم که عبارتند از:

۱. عدس بسته‌بندی بخرید. توجه کنید که بسته‌بندی آن چروک و سوراخ‌سوراخ نباشد. در ضمن، وقتی در کاسه‌ای از آب آن را خیس می‌کنید، عدس‌ها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. به علاوه از خریدن عدس‌های فله‌ای نیز خودداری کنید، زیرا امکان دیرپز بودن آن‌ها وجود دارد.

۲. برای آنکه نفاخی عدس گرفته شود آن را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود، زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا می‌شود.

۳. برای آنکه عدس‌ها سریع‌تر پخته شوند ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید. با این کار عدس‌ها سریع‌تر می‌پزند.

عدسی و رازهای خوشمزه شدن آن

۴. ادویه و چاشنی‌های این غذا را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید، زیرا هم باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه‌ها از بین خواهند رفت.

۵. به عنوان ادویه به این غذا زیره بزنید و اگر تمایل دارید در آن گلپر بریزید، چاشنی عدسیتان بهتر است سرکه باشد، اما در صورت نزدن گلپر، چاشنی مناسب این غذا آب‌لیموی تازه است.

۶. اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ یا سبزیجات نیز بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب‌زمینی استفاده کنید.

۷. برای خوشمزه‌تر شدن عدسی به آن سیب‌زمینی نگینی شده اضافه کنید و هرگز از گوشت استفاده نکنید، زیرا عدسی، غذایی است که گوشت ندارد.

۸. عدسی غلظت مشخصی دارد، بهتر است نه خیلی رقیق باشد و نه مانند حلیم غلیظ بلکه مانند آشی نسبتاً غلیظ باید پخته و سرو شود.

انتشار یافته: 23
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
17:28 - 1398/11/19
با این اوصافی که تصاویر نشون میدند دو تا لیوان برنج بریزید تا قشنگ دم بکشه.حالا شما عدس پلوی خوشمزه ایخواهید داشت.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
رییطط
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
و
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
آره والا...منم تعجب کردم این چه جورعدسی
بود...ما کاملا یه جور دیگه ای می پذیم...
۵۶
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
باز شد خورده شد خیلی گندیده شد
Iran (Islamic Republic of)
20:28 - 1398/11/19
دستورهای دیگه عروسی رو هم بگذارید لطفا
پاسخ ها
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
عروسی کجا بود؟.لطفا شفاف سازی کن مام بفهمیم منظورت چیه عزیز دل...
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
ای وای...(تیتربزنید دستوری برای تقویت قوای جنسی برای آقایانی که روتختشون سیاه کشیدن دستمال دست گرفتن گریه میکنن )!
مردم ازخنده...نه درآستانه بیهوشیم!!!!
خیلی جالب بود!!
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
عدس.
سیب زمینی نگیتی شده.
فلفل.نمک.
همروباهم بزارید زیرگازوکم کنیدباهم میپزه!
پیازداغو(پیازوحتما خلال خلال کنید وسرخ کنیدخوشگل بشه ).جدا بزارید سرسفره هرکس خواست بریزه قاطیش کنه!()......
Iran (Islamic Republic of)
22:45 - 1398/11/19
کمی چرخ کرده با رب و پیاز و زردچوبه و فلفل تفت بدید بعد عدس رو بریزید بپزه ودر اخر یک قاشق نعنا خشک بریزید توش . برای تقویت قوای جنسی
Iran (Islamic Republic of)
16:49 - 1398/11/21
پیشنهاد میکنم بعد از پختن عدس و کم شدن آب، آن را بکوبید و سپس ادویه و رب به همراه آب به آن اضفه شود.
Iran (Islamic Republic of)
14:24 - 1398/11/22
من دیده ام بعضیها فلفل دلمه ای هم برای عطرش توش میریزند یا برای غلیظ شدنش یکی دو قاشق آرد تفت داده شده و بعد کمی سرخ شده با روغن توش میریزند یا حتی گندم میذارند خوب بپزه بعد عدس بهش اضافه می کنند. خوب روشها مختلف است.
پاسخ ها
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۵
مگه سالاده؟
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۵
عصاره مرغ چی بود؟مگه سوپه؟
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۵
فلفل دلمه ای چی بود؟مگه سالاده؟
Iran (Islamic Republic of)
07:30 - 1398/11/23
عجب رازی !!! ما خیال کردیم قراره راز خلقت رو بگین !!
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۸
خدا نکشتت :))))))
Iran (Islamic Republic of)
11:04 - 1398/11/24
پیاز رو با ادویه و رب سرخ کنید بعد عدس ها رو بریزید اب اضافه کنید برای لعاب و خوش طعم شدن سویق کامل و عصاره مرغ اضافه کنید
پاسخ ها
شراره کانانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
ععععععععععععععععععععااااااااااااااااااااللللللللللللللللللیییییییییییییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
02:04 - 1399/01/29
وایییییی دوست دارم درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
09:23 - 1399/10/29
من آردنخودچی برای لعاب دارشدنش میریزم.وکوفته قلقلی باگوشت چرخکرده عالیش میکنه
Iran (Islamic Republic of)
15:39 - 1399/10/29
سلام خسته نباشید ما جدیدا عدسی درست میکنیم تلخ میشه حتی از دوسه جای مختلف عدس خریددم ولی بازم تلخ میشه تلخیش به حدیه که اصلا نمیشه لب زد خیلی وحشت ناک،چند روز دوباره چند کیلو خریدم ،دوسه روز پیش خانمم گذاشت از این عدس جدیده خوردیم خوب بود عالی تلخ نبود ،،ولی امروز دوباره از همون عدس گذاشتیم تلخ تلخ شده بود همینجوری ماتمون برده هرچی فک میکنیم. علت چیه نمیدونیم کسی میتونه بگه از چی میتونه باشه ،،ممنون میشم دیگه جرات پس دادن عدس رو ندارم
پاسخ ها
فاطمه زندی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۰
سلام ما هم عدس درست کرده بودیم تلخ زهر مار بود اصلا نمیدونیم چرا اینطوری شد راستش خطلی ترسیدیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دارو سازی عبیدی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
شفا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر