خشک کردن میوه در خانه
۳۲۶۳۲۱
۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶
۴۷۹۴۷۲
یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هست. میتونید این میوه‌ها رو به عنوان یه خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از اون‌ها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.
وب‌سایت سوران: یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه های خشک شده هست. میتونید این میوه ها رو به عنوان یه خوردنی مفید برای بچه ها درست کنید و از اونها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.

مواد لازم:

  • میوه  به مقدار لازم
خشک کردن میوه در خانه
میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند و هر 100 گرم میوه خشک تقریباً 250 کالری انرژی و 1 تا 5 گرم پروتئین داره ..

خشک کردن میوه در خانه

روش کار:

1- اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه. برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید. البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.

2- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید.

خشک کردن میوه در خانه
خشک کردن میوه در خانه
یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه.

نکته ها:

1- میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه.

2- برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.

خشک کردن میوه در خانه
خشک کردن میوه در خانه
3- بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه.

4- برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.

5- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.

6- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.

7- پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.

8- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.

خشک کردن میوه در خانه
خشک کردن میوه در خانه
9- مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.

10- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.

11- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!

شربت: 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه.
انتشار یافته: 33
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:42 - 1395/04/20
سلام.لطفا بهم بگین با دمای اتاق هم میشه میوه خشک کرد یا ن...
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
چشم میگم
Iran, Islamic Republic of
20:27 - 1395/05/05
خیلی خوب بود مرسی
Iran, Islamic Republic of
20:06 - 1395/07/27
سلام.واقعا کارتون عالیه.تبریک میگم
توی عکسهاتون اون توری که میوه هاتون روش چیدین نظرمو جلب کرد!!
اون چه نوع توری هستش؟؟پلاستیکی یا؟؟؟؟
واینکه داخل چه نوع فری گذاشتین؟؟فرگاز معمولی یا؟؟
خیلی واسم سوال شده ممنون میشم جوابمو بدید
Iran, Islamic Republic of
17:27 - 1395/09/03
خدا قوت
هم توضیحات کامل بود وهم عکس میوه ها زیبا ،اما من با استفاده از دستورات ذکر شده انجام دادم ولی پرتغال تلخ شد اصلا قابل خوردن نیست چرا؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
سلام
پرتقال را قبل خشك كردن با آبليمو و يا شكر آغشته كنيد
Iran, Islamic Republic of
12:39 - 1396/01/02
وااااااااااااای عالیه!
Iran, Islamic Republic of
00:18 - 1396/01/15
در داخل فر روي شعله بالاي فر باشه يا شعله پاييني ؟
ممنون ميشم جواب بديد
پاسخ ها
سروه
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
سروه
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
سروه
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
سروه
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
سروه
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
خیلی عالی بو درست کردم واقعا عالی بود دستتون درد نکوند
-
12:39 - 1396/03/11
سلام به جز فر میخوام توت رو خشک کنم تو سایه بهتره یا تو افتاب درسته میگن ابلیمو باعث سفید شدن توت میشه
Iran, Islamic Republic of
15:06 - 1396/03/24
سلام من میوه خشک کن دارم ولی طرز استفاده شو نمیدونم میشه راهنماییم کنید
پاسخ ها
مینا
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۳۰
سلام میوه خشک کنتونو چند خریدین؟
Iran, Islamic Republic of
18:55 - 1396/04/18
خیلی عالی بود ، سپاس از زحماتتون
......
Iran, Islamic Republic of
20:07 - 1396/05/10
ممنون.عالیه
Iran, Islamic Republic of
17:30 - 1396/07/27
لطفا طریقه خشک کردن انجیر هم بگید من دوسال که میخوام انجیر خشک کنم ولی خراب میشه
Iran, Islamic Republic of
22:56 - 1397/02/08
ممنون از توضیحاتتون عالی بود
Iran, Islamic Republic of
16:19 - 1397/02/24
لطفابگید چه کارکنم که موز سیاه نشه. داخل آب ‌شکر وعسل انداختم ولی بازهم سیاه شد
Iran, Islamic Republic of
11:39 - 1397/03/27
نحوه صخیح خشک کردن انجیر را لطفا توصیح دهید
Netherlands
21:23 - 1397/09/07
من میخواستم پرتقال رو تو فر خشک کنم ولی نمیدونم با پوست خوشمزه تر میشه یا پوستشو باید جدا کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
Iran, Islamic Republic of
15:00 - 1397/09/19
سلام بببخشید میشه میوه رو رادیاتور خشک کرد
پاسخ ها
شهرزاد
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۳۰
بله ولی یه پارچه که کلک دار نباشه روش بندازید بعدمیوه هاراروش بچنین
Iran, Islamic Republic of
10:37 - 1397/09/24
سلام دستگاه ميوه خشك كن خوبه؟
Iran, Islamic Republic of
22:12 - 1397/10/02
دمتان گرم
Iran, Islamic Republic of
14:16 - 1397/12/16
من کلی میوه رو شوفاز خشک کردم نه سیبهام سیاه شد نه پرتقالام تلخ فقط توت فرنگی هام زرشکی شد موزم سیاه شد تا حالا شربتم نزدم اینبار با شربت امتحان میکنم پرتقال را با پوست بذارید پوستش چربی سوزه فوق العاده است
Iran, Islamic Republic of
14:16 - 1397/12/16
من کلی میوه رو شوفاز خشک کردم نه سیبهام سیاه شد نه پرتقالام تلخ فقط توت فرنگی هام زرشکی شد موزم سیاه شد تا حالا شربتم نزدم اینبار با شربت امتحان میکنم پرتقال را با پوست بذارید پوستش چربی سوزه فوق العاده است
Iran, Islamic Republic of
14:04 - 1398/02/03
لطفا نحوه خشک کردن تو ماکروفر راهم بگید.ممنون
Iran, Islamic Republic of
11:19 - 1399/09/26
من میوهامو روی بخاری گذاشتم اما از پارچه و فویل برای زیر میوه ها استفاده نکردم مشکلی نداره؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج