شکوفه زدن روی کیک با این ماسوره ها
شکوفه زدن با خامه، یا به اصطلاح پایپ کردن (Piping) یه کاریه که اکثر آدما فکر میکنن سخته، تنها رمز موفقیت تو این کار هم تمرین زیاده، چون مطمئن باشید هیشکی بار اول تمرینش خوب در نیومده. برای تزئین کیک یا کاپ کیک به قیف و ماسوره نیاز دارید.


ماسوره های برگ:










ماسوره گرد (ساده):



ماسوره سبدی:

















تو عکسای زیر نمونه های پایپ شده توسط ماسوره های مختلف نشون داده شده.






نظر کاربران
چقدر خوب و مفید بود. دنبال این موضوع بودم. اینجا همشون سر جمع آمده بودن. ممنونم
عالی و مفید بود
عالی و مفید منکه استفاده کردم