باگت تخم مرغی؛ ساده اما خوشمزه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
زمردی_داخلی1
ریزخور_1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
دکتر نداف کرمانی 3
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نداف کرمانی 4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۳۷۴۷۷
۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۴
۱۸۵۴۲
شاید برای شما هم پیش آمده باشد وقتی اسم غذایی را می شنوید زیاد تمایلی نسبت به آن نشان ندهید، اما مواد لازم آن را که می بینید دلتان واقعا آب بیفتد. به شما قول می دهم باگت تخم مرغی در دسته همان غذاها قرار می گیرد. هم ساده و خوشمزه!
وب‌سایت سوران: شاید برای شما هم پیش آمده باشد وقتی اسم غذایی را می شنوید زیاد تمایلی نسبت به آن نشان ندهید، اما مواد لازم آن را که می بینید دلتان واقعا آب بیفتد. به شما قول می دهم باگت تخم مرغی در دسته همان غذاها قرار می گیرد. هم ساده و خوشمزه!

مواد لازم:

  • باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 2عدد
  • سوسیس به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
  • پیازچه نصف شده 1/2 لیوان
  • تخم مرغ زده شده 10عدد
  • خامه‌ی زده شده 2/3 لیوان
  • ریحان خرد شده 1/4لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر موزارلا خرد شده 1 و 1/2 لیوان

طرز تهیه باگت تخم مرغی

طرز تهیه:

1- فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

2- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

3- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

4- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )

5- بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر