یک شام ساده و دوست داشتنی...
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
زمردی_داخلی1
دکتر نداف کرمانی 1
ریزخور_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
کلاسینو_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
زمردی_داخلی2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
لاله زار مال_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۳۷۴۹۵
۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
۲۹۳۴۷
میگو پلو با نخود فرنگی
استانبولی، لوبیا پلو، عدس پلو و ... در عین ساده بودن خیلی خوشمزه اند و طرفداران زیادی دارند. میگو پلو هم در دسته این غذاها قرار می گیرد. امروز طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی را به شما آموزش داده ایم. حتما خوشتان می آید.
وب‌سایت توتیا نیوز: استانبولی، لوبیا پلو، عدس پلو و ... در عین ساده بودن خیلی خوشمزه اند و طرفداران زیادی دارند. میگو پلو هم در دسته این غذاها قرار می گیرد. امروز طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی را به شما آموزش داده ایم. حتما خوشتان می آید.

مواد لازم:

  • میگو 300 گرم
  • برنج 3 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • نخود فرنگی 1/2 لیوان
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • زعفران دم شده 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم

میگو پلو با نخود فرنگی

طرز تهیه:

 1- پیاز و سیر را خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا طلایی شود سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید (میگوها را زیاد تفت ندهید، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند).

2- پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی باید زعفران دم شده را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و به میگوها اضافه نمایید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود، پس از کم شدن آب غذا نخود فرنگی پخته شده، فلفل دلمه ای نگینی شده و نمک و فلفل را اضافه کنید، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

3- برنج را آبکش کنید (برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس آبکشی کنید، زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف برنج نرم باشد).

4- ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید، آخرین لایه را با میگو بپوشانید، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید، 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
سوییچ ایران_2
عارفی_2
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
زمردی_فوتر اصلی
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر