تضمین سلامتی با ماهی صدفی های بخار پَز
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۳۹۳۰۲
۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵
۱۷۸۳۸
اين تصور كه ماهي را بايد حتما سرخ كرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا که اگر شما بتوانيد ماهي را خوب طعم‌ دار كنيد، آب‌پز و بخارپز آن هم لذيذ است.
مجله آشپزی مثبت: اين تصور كه ماهي را بايد حتما سرخ كرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا كه اگر شما بتوانيد ماهي را خوب طعم‌دار كنيد، آب‌پز و بخارپز آن هم لذيذ است. اگر در رژيم غذايي‌تان پيشنهاد شده است كه حداقل دو وعده در هفته ماهي بخوريد، اين روش پخت ماهي را هم امتحان كنيد. اين مدل ماهي پخته با سبزي‌ پلو هم خوشمزه است.

مواد لازم:

  • 250گرم فيله ماهي
  • 1عدد پياز كوچك
  • 1عدد ليموترش
  • 1عدد فلفل دلمه‌اي متوسط
  • 2 عدد گوجه‌فرنگي بزرگ
  • 200گرم قارچ
  • 2ق س روغن زيتون
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • 3ق س سركه
  • 2ق س آبليمو

ماهي صدفي با سس گوجه‌فرنگي و قارچ

طرز تهیه:

1. اولين مرحله بعد از شستن ماهي‌ها مزه‌دار كردن آنهاست؛ به اين صورت كه ماهي‌ها را به نمك، فلفل و سركه آغشته كنيد و بگذاريد به مدت 10دقيقه با اين مواد در ظرفي دربسته در يخچال بمانند تا مزه‌دار شوند.

2. پياز را پوست كنده به شكل حلقه حلقه برش بزنيد. ليموترش و فلفل دلمه‌اي را هم حلقه حلقه كرده و همه سبزيجات را در كف ماهيتابه بچينيد. قارچ‌ها را هم ورقه ورقه كرده و به مقداري آبليمو آغشته كنيد و كنار بگذاريد. حالا گوجه‌فرنگي‌ها را رنده كرده يا در دستگاه غذاساز ريخته و پوره كنيد. پوره گوجه‌فرنگي را هم با نمك و فلفل كمي مزه‌دار كرده و روي مواد ديگر در تابه بريزيد و روي مواد پهن كنيد.

3. ماهي مزه‌دار شده را روي سبزيجات و گوجه‌فرنگي بگذاريد و در تابه را ببنديد تا ماهي‌ها با حرارت ملايم بپزند. در طول مدت پخت مي‌توانيد چند بار از آب مواد با قاشق روي ماهي‌ها بريزيد تا هم طعم‌دار شوند و هم خوشرنگ.

4. ماهي‌ها حدود 20 تا 25 دقيقه‌اي مي‌پزند؛ در مرحله آخر پخت، روغن زيتون را به ماهي‌ها و سس اضافه كنيد. اين كار باعث براق شدن و خوش رنگ و بو شدن ماهي و سس  مي‌شود. قارچ‌ها را در چهار دقيقه آخر پخت ماهي روي آن بريزيد زيرا قارچ به سرعت مي‌پزد.

5. بعد از پخت، ماهي‌ها را در ظرف مورد‌نظر بچینید و سس سبزيجات و قارچ‌هاي بخارپز شده را هم در كنار يا روي آنها قرار دهید و با زيتون و ليموترش تازه و سبزيجات سرو كنيد.

نكته: سركه باعث مي‌شود گوشت ماهي سفت و ترد و مزه‌دار شود.

فوت‌وفن


براي زيباتر شدن چيدمان ظرف پذيرايي‌تان مي‌توانيد فيله‌هاي ماهي را قبل از پخت به شكل نوارهاي باريك درآورده و به شكل لوله‌اي يا حلزوني شكل بپيچانيد و با خلال دندان يا سيخ چوبي ثابت كنيد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر عارفی - فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
چوب و هنر _فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر قدیمی_فوتر
استیل رگال_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کالابرد_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر