۳۴۰
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

باقلواي گردو و دارچين

شيريني‌ به شكل ميگـــو

باقلواي گردو و دارچين

مواد لازم:

  • زرده تخم‌مرغ: 2عدد
  • شير: يك‌دوم پيمانه
  • مارگارين: 80 گرم
  • روغن جامد: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • بكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • آرد: حدود 450 گرم
  • كره يا مارگارين براي روي باقلوا: 100 گرم
  • پودر گردو: 150 گرم
  • پودر شكر: 100 گرم
  • دارچين: 2 قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي شربت:

  • شكر: يك ليوان
  • آب: يك‌دوم ليوان
  • چوب دارچين: چند شاخه


روش تهيه:

ابتدا مارگارين را آب كرده و با تخم‌مرغ، شير و بيكينگ‌پودر در يك ظرف گود با همزن دستي، مخلوط مي‌كنيم. آرد را كم‌كم اضافه كرده و تا خمير به دست مي‌آيد آن‌قدر آن را هم مي‌زنيم تا به دست نچسبد. خمير را به ۲۰ تا ۳۰ گلوله مساوي تقسيم مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم يك يا ۲ ساعت استراحت كند. هر گلوله را خيلي نازك پهن كرده و به تعدادي كه مي‌توانيم به شكل مثلث‌هاي متساوي‌الساقين برش مي‌دهيم، به شكلي كه مثلث‌هاي بلند و كشيده و به‌اندازه تقريبي كف دست داشته باشيم. روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر گردو و شكر و دارچين مي‌پاشيم و از طرف يك ضلع شروع به لوله‌كردن خمير مي‌كنيم. لوله‌هاي حاصل را از ۲ طرف كمي به داخل جمع مي‌كنيم تا حالت نعلي ‌شكل پيدا كند. باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده، روي آن‌ها را كره‌ ذوب‌شده مي‌ريزيم و به مدت ۲۰ دقيقه در پنجره وسط كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم‌كرده‌ايم مي‌پزيم، پس از اينكه از فر خارج كرديم، روي آن‌ها شربت قند ريخته و با پسته تزئين مي‌كنيم.

براي آماده‌كردن شربت كافي است آب و شكر را با چوب دارچين جوشانده و اجازه ‌دهيم تا قوام آيد و سپس كنار بگذاريم تا سرد شود. بهتر است براي اين‌كار باقلوا داغ و شربت خنك باشد.

منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج