باقلواي گردو و دارچين
۳۴۰
۱۶ فروردين ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۳
۲۱۱۴۱۲
شيريني‌ به شكل ميگـــو
مواد لازم:

  • زرده تخم‌مرغ: 2عدد
  • شير: يك‌دوم پيمانه
  • مارگارين: 80 گرم
  • روغن جامد: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • بكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • آرد: حدود 450 گرم
  • كره يا مارگارين براي روي باقلوا: 100 گرم
  • پودر گردو: 150 گرم
  • پودر شكر: 100 گرم
  • دارچين: 2 قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي شربت:

  • شكر: يك ليوان
  • آب: يك‌دوم ليوان
  • چوب دارچين: چند شاخه



روش تهيه:

ابتدا مارگارين را آب كرده و با تخم‌مرغ، شير و بيكينگ‌پودر در يك ظرف گود با همزن دستي، مخلوط مي‌كنيم. آرد را كم‌كم اضافه كرده و تا خمير به دست مي‌آيد آن‌قدر آن را هم مي‌زنيم تا به دست نچسبد. خمير را به 20 تا 30 گلوله مساوي تقسيم مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم يك يا 2 ساعت استراحت كند. هر گلوله را خيلي نازك پهن كرده و به تعدادي كه مي‌توانيم به شكل مثلث‌هاي متساوي‌الساقين برش مي‌دهيم، به شكلي كه مثلث‌هاي بلند و كشيده و به‌اندازه تقريبي كف دست داشته باشيم. روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر گردو و شكر و دارچين مي‌پاشيم و از طرف يك ضلع شروع به لوله‌كردن خمير مي‌كنيم. لوله‌هاي حاصل را از 2 طرف كمي به داخل جمع مي‌كنيم تا حالت نعلي ‌شكل پيدا كند. باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده، روي آن‌ها را كره‌ ذوب‌شده مي‌ريزيم و به مدت 20 دقيقه در پنجره وسط كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم‌كرده‌ايم مي‌پزيم، پس از اينكه از فر خارج كرديم، روي آن‌ها شربت قند ريخته و با پسته تزئين مي‌كنيم.

براي آماده‌كردن شربت كافي است آب و شكر را با چوب دارچين جوشانده و اجازه ‌دهيم تا قوام آيد و سپس كنار بگذاريم تا سرد شود.  بهتر است براي اين‌كار باقلوا داغ و شربت خنك باشد.

منبع : مجله زندگی ایده آل
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج