كباب برزیلى
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
کتاب لند_1
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۴۳۱۳
۱۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۲
۹۵۳۴
سرزمین زیبا و حاصلخیز برزیل سرشار از انواع مواد غذایی آشنا و عجیب و غریب است. اما جالب است بدانید كه كباب در برزیل یك فرهنگ غذایی وارداتی است. به خاطر داشته باشید كه تركیب اعجاب‌انگیز گوشت‌های بی‌نظیر اروگوئه و آرژانتینی با طعم‌دهنده‌های شرقی،‌ مزه‌ای را به شما می‌دهد كه در هیچ جای دنیا مشابه آن را نمی‌یابید.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: سرزمین زیبا و حاصلخیز برزیل سرشار از انواع مواد غذایی آشنا و عجیب و غریب است. اما جالب است بدانید كه كباب در برزیل یك فرهنگ غذایی وارداتی است. مهاجران لبنانی كه سال‌ها قبل آمریكای جنوبی را برای سكونت برگزیدند، خوراك‌های لذیذ و متنوع‌شان را با خود به آنجا بردند و چون با استقبال روبه‌رو شد بعضی از این غذاها را به آشپزی برزیل هدیه كردند. اما به خاطر داشته باشید كه تركیب اعجاب‌انگیز گوشت‌های بی‌نظیر اروگوئه و آرژانتینی با طعم‌دهنده‌های شرقی،‌ مزه‌ای را به شما می‌دهد كه در هیچ جای دنیا مشابه آن را نمی‌یابید.

كباب برزیلى

مواد لازم برای 4 نفر:
  •  فیله گوساله: 800 گرم، خرد كرده
  •  روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  •  سیر: 4 حبه، ساطوری شده
  •  سماق قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  •  فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  •  فلفل قرمز: نصف قاشق ‌چای‌خوری
  •  نمك: به میزان لازم

روش تهیه:

1- سیر، روغن و ادویه‌جات را با هم مخلوط كنید. تركیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تكه‌های گوشت را حداقل 2 ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.

2- تكه‌های فیله را به سیخ كشیده و روی منقل كباب كنید. توجه داشته باشید كه گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوزد.

نکات:

1- یكی از بهترین نرم‌كننده‌های طبیعی، انجیر كال است كه در گیلان استفاده می‌شود. بسیاری از گیلك‌ها انجیر كال را در فریزر نگه می‌دارند و در طول سال آن را مانند كیوی به گوشت اضافه می‌كنند.

2- برای قرمزتر شدن كباب، می‌توانید كمی پاپریكا به مایه اضافه كنید. البته پاپریكای ایرانی بیشتر از آنكه به كباب رنگ دهد آن را خشك می‌كند. اگر یك بسته كوچك پاپریكای خارجی تهیه كنید، تا مدت‌ها برایتان قابل استفاده است.


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر عارفی - فوتر